Aanvraag service-onderdelen-onderhoud

Contactformulier

Voor het juist functioneren van het speeltoestel en voor een nog jarenlang speelplezier wil KOMPAN graag voor u de juiste onderdelen leveren en eventueel uw speeltoestel herstellen.

U bent in het bezit van een KOMPAN speeltoestel. Tijdens het onderhoud of tijdens een controle hebt u een tekortkoming geconstateerd.

Op onze KOMPAN Master kunt u van alle speeltoestellen de detailtekeningen terugvinden. U geeft het toestelnummer in en vervolgens de periode waarin het toestel geproduceerd is. U krijgt een technische tekening te zien met alle onderdelen. Aan de hand van deze onderdelennummers kunt u een offerte opvragen.

Mocht u extra support wensen dan willen wij u om extra informatie vragen. Gezien er door de jaren heen mogelijk modificaties hebben plaatsgevonden op uw type speeltoestel, is het van belang te weten in welk jaar uw toestel geproduceerd is. U kunt deze informatie terugvinden op het identificatie dopje.

Om er zeker van te zijn dat wij u de juiste onderdelen leveren cq de juiste reparatie inplannen zouden wij u willen vragen een foto te maken van het complete toestel en een detailfoto. Deze kunt u uploaden in onderstaand formulier, samen met alle andere informatie.

 

NL - Service aanvraag

NL - Service aanvraag


Kontakt

KOMPAN Service-Team

Inspectie, service en veiligheid

Petra Verbeek

E-mail: petver@kompan.com

Tel.:       0418 - 68 14 50

Onderdelen en logistiek

Jan de Waal

E-Mail: servicebenelux@kompan.com 

Tel.:    0418 - 68 14 58

Blijf op de hoogte | schrijf in voor de KOMPAN E-nieuwsbrief