Uw voordelen

Welke voordelen geniet u door gebruik te maken van de KOMPAN Design Studio?

Met KOMPAN hebt u een partner met een in meer dan 40 jaar opgebouwde ruime kennis van het creëren van speelplekken over de hele wereld en daarom kunt ervan verzekerd zijn dat wij uw taal spreken. KOMPAN is mondiaal en lokaal sterk aanwezig en wij staan klaar om u bij elke stap van het proces te ondersteunen.

Onze mensen van de KOMPAN Design Studio zijn betrokken geweest bij een groot aantal spannende projecten op verschillende locaties overal ter wereld, en met talloze verschillende materialen en producten. Daardoor kunnen zij zich in uw positie verplaatsen en uw ideeën, visioenen en de voor het project benodigde compositie begrijpen.

Via de KOMPAN Design Studio hebt u toegang tot ons gehele wereldwijde netwerk, bijvoorbeeld het KOMPAN Play Institute. Het KOMPAN Play Institute is een internationaal netwerk, waarin we samenwerken met onderzoekers en wetenschappers die trends in de gaten houden en studies doen op het gebied van de ontwikkeling en het spel van kinderen.

Dat betekent ook dat u met slechts één partner te maken hebt: de KOMPAN Design Studio. Wij nemen alle details en contacten met de diverse betrokken partners voor onze rekening. Dat is tevens uw garantie dat wij ervoor zorgen dat het project één samenhangend en holistisch spelconcept wordt. Ongeacht de complexiteit van uw project en het aantal partners dat erbij is betrokken.

Een concept dat zal verbazen, speels is en een architectuurbeleving zal creëren. Dus als u het kunt dromen, kunnen wij het bouwen!

De KOMPAN Design Studio - speelvolle landmerken.