Wat doen wij?

Wat doet de KOMPAN Design Studio?

Wij maken uw visioenen waar.

Bij de KOMPAN Design Studio houden we ons bezig met allerlei soorten projecten. Niets is te klein of te groot. Op basis van een innovatieve manier van denken en via het aanvechten van de status quo proberen we onze kernmissie te realiseren door de speelplek te creëren als een verbazingwekkende architectuurbeleving.

Wij combineren uitsluitend die producten die u een optimale oplossing bieden en via de beste technologieën en materialen garanderen we u dat aan al uw behoeften en wensen wordt voldaan. Daarom ligt de uniciteit niet noodzakelijkerwijs in de afzonderlijke producten, maar in de juiste samenstelling van verschillende producten en materialen. En dat zorgt voor een speelvolle speelplek.

Bij het creëren van speelvolle speelplekken maken we gebruik van onze ruime kennis van kinderen en spelen. En het belangrijkste van alles: we garanderen een hoog niveau van speelwaarde. Deze kennis wordt verzameld via het KOMPAN Play Institute, dat het kenniscentrum is binnen KOMPAN.

Gedurende het hele ontwikkelingsproces garanderen wij u dat u alle benodigde steun krijgt om uw unieke project te realiseren.

  • Eerste bijeenkomst / brainstormen en uitwisselen van ideeën, eerste tekeningen worden gemaakt, projectafstemming, enz.

  • Presentatie van het unieke project en kostenramingen

  • Complete documentatie incl. veiligheid

  • Support tijdens het gehele proces

  • Voltooid project, klaar om in te spelen

De KOMPAN Design Studio werkt zowel mondiaal als lokaal en kan u ondersteunen bij al uw denkbare wensen.