Over KOMPAN

Kompan

KOMPAN is ‘s werelds grootste fabrikant van speelplekken. We ontwikkelen, produceren en leveren een gevarieerd aanbod aan speeltoestellen voor alle leeftijden. Ons concept bevordert het welzijn en de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van kinderen door middel van spel. Een concept dat is samengevat in de drie grootste voordelen van spelen: gezondheid, leren en sociale inclusie.
Al onze speelplekken worden vanaf de tekentafel ontworpen om de gezondheid en het leervermogen van kinderen te verbeteren. Ze zijn aantrekkelijk vormgegeven en bieden een hoge speelwaarde, optimale veiligheid, unieke innovatie en langdurige kwaliteit.
We willen voldoen aan de wensen en behoeften van kinderen wat betreft productontwerp en -functionaliteit en tegelijkertijd optimaal gebruikmaken van de voordelen van spelen voor het leervermogen, de gezondheid en de sociale inclusie van kinderen – doelen die elkaar vaak onderling versterken

Bij KOMPAN schuilt achter elke speelplek een filosofie

Als 's werelds grootste leverancier van hoogwaardige speeltoestellen hebben we een goede naam opgebouwd bij onze klanten. Overheidsinstanties, scholen, kinderdagverblijven en andere instellingen vertrouwen er niet alleen op dat we leuke, spannende speelplekken ontwikkelen, maar dat we ook weten waaruit een goede speelplek bestaat. Onze speelplekken zijn veel meer dan alleen structuren en dienen een hoger doel: het bevorderen van de ontwikkeling van kinderen door middel van spel.

Een goede speelplek is gebaseerd op kennis

We kunnen in onze producten optimaal gebruikmaken van de voordelen van spelen dankzij onze samenwerking met de specialisten van het KOMPAN Play Institute en het onderzoek naar de motorische ontwikkeling van kinderen op verschillende leeftijden. Zo kunnen we onze producten afstemmen op de specifieke vaardigheden en vermogens van de verschillende leeftijdscategorieën. Ons unieke kenniscentrum is een waardevolle schatkamer van inzichten in het spel, de gezondheid en het leervermogen van kinderen. Het KOMPAN Play Institute is de perfecte aanvulling op onze decennialange praktijkervaring met het bouwen van speelplekken die de ontwikkeling stimuleren.

De speelplekken van KOMPAN dienen een hoger doel: het bevorderen van de ontwikkeling van kinderen door middel van spel. Dus geef u ook over aan

'Spelen volgens KOMPAN'.