Play the KOMPAN way

Kompan

Spannende speloplossingen die de ontwikkeling ondersteunen.

Wereldwijd toonaangevend in speloplossingen voor alle leeftijden

Alle oplossingen die wij ontwikkelen, produceren en uitbrengen, hebben als doel de gezondheid en het leervermogen van kinderen te verbeteren. Bovendien zijn al onze producten aantrekkelijk, ze hebben veel speelwaarde, zijn uiterst veilig, innovatief en duurzaam.

 

Bij KOMPAN schuilt achter elke speelplek een filosofie

Als 's-werelds grootste fabrikant van hoogwaardige speeltoestellen hebben we een goede reputatie bij onze klanten. Overheidsinstanties, scholen, kinderdagverblijven en andere instellingen vertrouwen erop dat we niet alleen leuke speelplekken ontwikkelen, maar dat we weten waaruit een goede speelplek moet bestaan. KOMPAN speelplekken zijn veel meer dan alleen constructies. Ze dienen een hoger doel: het stimuleren van de ontwikkeling door spel.

 

Een goede speelplek is gebaseerd op kennis

Een van de redenen waarom we wereldwijd toonaangevend zijn, is het KOMPAN Play instituut. Dit unieke kenniscentrum is een waardevolle bron van inzichten in het spel, de gezondheid en het leervermogen van kinderen. Het is de perfecte aanvulling op onze jarenlange praktijkervaring met het bouwen van speelplekken die de ontwikkeling van kinderen stimuleert.