Reinders - dag van het jonge kind

KOMPAN Nieuws

‘Groei’ staat centraal op elke school. Daarbij denkt u natuurlijk allereerst aan groei en ontwikkeling van het kind. Maar ook de groei van uw coördinatoren en leerkrachten vindt u ongetwijfeld belangrijk. Het opdoen van nieuwe inzichten, maar ook kennismaken met nieuwe programma’s en materialen horen daarbij. U wilt dat uw mensen team goed voorbereid het nieuwe jaar ingaan. En Reinders zou Reinders niet zijn als we u daarbij niet zouden ondersteunen!

Reinders Dag van het jonge kind - 21 mei 

Speciaal voor alle IB'ers, onderbouwcoördinatoren en -leerkrachten organiseert Reinders de 'Dag van het jonge kind'. Een middag waarin we uw mensen meenemen in de nieuwste trends en ontwikkelingen in de onderbouw. Met een doordacht programma vol inspirerende workshops, waardevolle presentaties en een noviteitenmarkt. Een aanrader waar we uw onderbouwcoördinatoren en -leerkrachten graag bij uitnodigen.

Datum: Woensdag 21 mei
Tijd: Vanaf 13:30 uur (met om 16.45 uur borreltijd)
Locatie: Reinders informatiecentrum, Sprendlingenstraat 33, 5061 KM Oisterwijk

Om u een kwalitatief waardevol programma te kunnen presenteren vragen we een bijdrage van €50 p.p., waarbij we u per deelnemende school een waardebon van €50 aanbieden. Deze waardebon is vrij te besteden aan spel- en ontwikkelingsmaterialen. 

 

Lees meer over programma, inschrijven en de workshops.