Freenotes Freechimes

KOMPAN Nieuws

Stelt u zich eens voor dat u op een instrument afstapt dat u nog nooit eerder bespeelt hebt en u meteen prachtige muziek kunt maken. De Freenotes Freechimes zijn een muziekale aanvulling op het Freenotes assortiment.

Met Freenotes kunt u alleen spelen of met anderen, zonder enige kennis van muziek of muzieknoten.

Freechimes zijn een spannend en innovatief nieuw concept binnen het Freenotes assortiment. Deze 22 slanke aluminium buizen worden met de hand gestemd voor de hoogste kwaliteit. Ze zijn beschikbaar, individueel als Solos, in vooraf ingestelde octaven of een volledige symfonie
variërend van een torenhoge 1.5m C3 tot de kleinste C6 op net 0.5m.
De Freechimes zijn geschikt voor alle leeftijden en ze kunnen gemakkelijk worden bevestigd op de juiste hoogte voor elke speler. Freechimes zijn bestand tegen vandalisme en alle weersomstandigheden.

Wat Freechimes uniek maakt,  is de universele montagebeugel die speciaal ontwikkeld is voor Freenotes. Zo kunnen de elementen worden bevestigd aan zowat elke oppervlak. Nauwkeurig aangebrachte componenten laat de klokken resoneren zonder enige demping effect, wat resulteert in een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Stokjes zijn los verkrijgbaar of vast door middel van een met nylon gecoat staal kabel die naast het klokkenspel vast zit.

 

Bekijk alle Freenotes

Vraag de Freenotes brochure aan.