GALAXY - Designed to move

KOMPAN Nieuws

GALAXY - Urban Activities # Teens

Statistisch gezien, zijn tieners de meest inactieve kinderen. De mate van fysieke inspanning neemt af naar mate de kinderen ouder worden. GALAXY is een goede oplossing om in het openbare domein 24/7 beweegmogelijkheden aan te bieden voor jong en ouder.

Daarom heeft KOMPAN een nieuwe GALAXY-reeks ontwikkeld die de tieners uitdaagt, inspireert, hen de kans op beweging geeft en de mogelijkheid om "urban-Tricking" activiteiten te presenteren.

Een succesvolle methode om kinderen in beweging te brengen begint bij het aanbieden an goede en aantrekkelijke beweegmogelijkheden. Echter, niet alle activiteiten zijn even aantrekkelijk. Of cool. Of fun. Tieners kunnen kieskeurig zijn, vooral tienermeisjes. Tegelijkertijd zijn ze bereid om hun voorkeuren en weerstanden te delen. Om hen te bewegen moeten we naar hen luisteren. In een KOMPAN onderzoek onder tieners kwam naar voren dat activiteiten die uitdagend waren en enigszins gedurfd leken het meest populair zijn. 

Sinds de introductie van GALAXY in 1998, biedt het de kinderen vanaf 6 jaar, nieuwe manieren om te spelen en heeft het een revolutie te weeg gebracht  in de traditionele  speeltoestellen. Nu in 2014, heeft KOMPAN deze populaire productlijn uitgebreid en aangepast - nieuwe producten met unieke nieuwe spel activiteiten en zelfs met nieuwe kleuren: Lime & Grey.

GALAXY - Voor een generatie van de toekomst.


KOMPAN GALAXY (Video)

 

Kontakt

KOMPAN GmbH

Tel.:    0461 77306-0
Fax:    0461 77306-35
E-Mail: kontakt@kompan.com

Raiffeisenstraße 13
24941 Flensburg

Katalog anfordern

zur Katalog-Übersicht