Buitenspelen in de 21e eeuw

KOMPAN Nieuws

SMART PLAYGROUND™- lees, luister, speel en leer

Begin 2014 introduceert KOMPAN een volledig nieuwe lijn speelopbjecten die de beleving van het buitenspelen compleet veranderd.
 
Geïnspireerd door de wereldberoemde sprookjes van Hans Christian Andersen - De Kleine Zeemeermin, Het Lelijke Eendje en De Tondeldoos - heeft KOMPAN een nieuwe reeks buiten  speeltoestellen  ontwikkeld waarin de fascinerende sprookjesthema's op innovatieve wijze gecombineerd worden met virtuele en interactieve spelervaringen.  Het resultaat is een nieuwe , gepatenteerde productlijn met een "dubbele" speelervaring voor de kinderen én de begeleider(s).
 
Door het gebruik van apps, die gratis te downloaden zijn op smartphone of tablet, wordt een volledige interactie tussen de echte en de virtuele wereld geschapen. De apps bieden de beroemde sprookje van Hans Christian Andersen in tekst of geluid- in 16 talen. Daarnaast krijgt de gebruiker, vrijblijvend  en gratis, toegang tot een breed scala van leerzame games, die zijn gebaseerd op de thema's van de populaire sprookjes. Uiteraard zijn de KOMPAN Hans Christian Andersen speeltoestellen zodanig ontworpen dat ze ook zonder deze digitale toevoeging briljant werken. De virtuele, digitale laag biedt net nog wat meer én is gegarnadeerd een nieuwe dimensie aan de speeltuin.


Het KOMPAN Hans Christian Andersen sprookjesconcept biedt:

  • Leeftijdsspecifieke uitdagingen voor de 1-8 jarigen
  • Een sterke basis voor taalstimulering via rollenspel
  • Inspiratie voor sociaal gedrag door de morele inzichten en universele waarheden van de sprookjes (bijv. in relatie pesten als we samen spelen met het sprookje "Het Lelijke Eendje")
  • Een groot aantal digitale edutainment games

Op deze innovatieve manier gebruik maken van fantasie- en rollenspel delen zowel volwassenen als kinderen het spel en culturele ervaringen.

 
Dit, met een award bekroonde concept is een app-solute revolutie in buitenspelen.
Meer informatie over de award .


De SMART Playground ™ producten, klik hier .


Ga naar de website van de SMART Playground en lees meer over deze app-solute revolutie in buitenspelen. http://www.smart-playground.nl/


 

 

 

 

Contact met KOMPAN

Tel.: 0418 - 68 14 68

E-mail: kompan.nl@kompan.com

Of met uw KOMPAN adviseur 

Catalogus aanvragen