Speelaanleidingen KOMPAN op Floriade

KOMPAN Nieuws

Naar een ontwerp van Kees Neven van Arcadis leverde Kompan voor de Floriade in Venlo een aantal speelaanleidingen.

Na tien jaar gaan de poorten van het spectaculaire theater van de natuur weer open! De Floriade speelt zich van 5 april t/m 7 oktober 2012 af in een oogverblindend park in Venlo.

Het Floriadepark is 66 hectare groot en bestaat uit 5 unieke werelden, van elkaar gescheiden door bosgebied. Elke wereld heeft een eigen decor, programma en activiteiten. Werelden waarin je de natuur steeds op een andere manier ziet, voelt en beleeft. Lees meer op www.floriade.nl

De speelaanleidingen die Kompan heeft geplaatst op de Floriade, zijn opgebouwd uit 100% spintvrij en fijngeschaafd Robiniahout en zijn geplaatst langs de wandelvlonder gelegen in het bosperceel. De speelaanleidingen dagen kinderen en volwassenen uit even van de route af te wijken.

Het betreft een 4-tal speelcircuits bestaande uit een evenwichtsbalkenparcours, een speelcircuit van stapstammen, horizontaal opgestelde klimpalen en stelten, een heksenkring (voorlees- en vertelhoek) met zitstobben en een sprookjesstoel en een speelcirkel met tarzantouwen en stapstammen. Alle speelaanleidingen zijn zo geplaatst dat gebruikers zonder de grond te raken de route kunnen afleggen.

Wilt u meer lezen over speelcircuits of speeltoestellen van Robiniahout? Klik hier

Gratis informatiepakket ontvangen? Of contact met een Kompan adviseur kan natuurlijk ook.