Supernova steelt de show op de Dag van de Openbare Ruimte

KOMPAN Nieuws

Tijdens de Dag(en) van de Openbare Ruimte 2011, te Houten, heeft de 18-jarige Estlander Filipp zijn kunsten op de Supernova getoond.

Filipp stond voor het eerst op de Supernova toen hij ongeveer 12 jaar was. Hij ging er op staan, begon te lopen en hij was zoals hij zelf zegt "verkocht". Naast het plezier wat hij beleefde aan het steeds beter worden, werd hij ook gestimuleerd door vrienden en voorbijgangers. Maar zijn grootste bron van motivatie waren de meiden! Filipp, inmiddels 18 jaar en student aan de High School of Humanitas in Tallinn, is nog steeds vaak te vinden op de Supernova. Het allerleukst is het natuurlijk samen met vrienden, maar hij 'rent' ook vaak alleen. De Supernova heeft hem een groot aantal nieuwe vrienden gebracht, nieuwe contacten en een uitstekende conditie!

Volgens Filipp is hetgeen wat hij kan helemaal niet zo bijzonder, iedereen kan het leren. Dus bij deze dagen wij iedereen uit om de kunsten van Filipp te evenaren.

Bekijk hier de video van Filipp tijdens de Dag van de Openbare Ruimte, te Houten.

De SuperNova maakt kinderen, jongeren en volwassene gezonder, sociaal vaardiger en brengt ze in balans.

 

Vakbeurs Dag(en) van de Openbare Ruimte

Nederlands grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting en beheer van openbare ruimte. Op de beursvloer staan 350 exposanten met producten op het gebied van groen, openbare verlichting, straatmeubilair, spelen, bestrating en stedelijk waterbeheer, evenals ontwerpers, landschapsarchitecten en adviesbureaus voor inrichting en beheer van openbare ruimte. Tevens zijn er vele praktijkgerichte lezingen. Steeds meer vakgenoten zien dit evenement als vast jaarlijks ontmoetingsmoment en als de ideale gelegenheid om hun (product)kennis bij te spijkeren.

Op 1 juli jl. werd de integratie van Ovaal Speelconcepten en KOMPAN een feit. Het natuurlijke productassortiment, de visie en de kennis op het gebied van natuurlijk spelen bij Ovaal speelconcepten vormen het laatste ontbrekende puzzelstukje voor de zeer complete dienstverlening van KOMPAN aan haar klanten. Tijdens de Dag van de Openbare Ruimte in Houten, presenteren KOMPAN en Ovaal gezamenlijk hun samengesmolten visie en productaanbod. Bezoek de stand 2.081 en 2.082.

Toegang tot de vakbeurs en de lezingen is gratis. Dat geldt ook voor parkeren en de pendeldienst tussen NS-station Houten en het beursgebouw. De hele dag is er gratis koffie, thee en fris voor bezoekers en exposanten. Kijk voor meer informatie over de beurs en het lezingenprogramma op: www.openbareruimte.nl