Scoren met spelen!

Uw laatste ontbrekende puzzelstukje

Tijdens de Recreavakbeurs in Goes heeft u wellicht al kort of uitgebreid kennis gemaakt met KOMPAN. Of misschien heeft u onze stand gemist. Wij willen u graag de mogelijkheid bieden om tijdens een persoonlijk gesprek, samen een goed plan te ontwikkelen voor uw bedrijf... hoe leuk zou dat zijn? Brainstormen over de vele mogelijkheden en samen aan de uitvoering werken. Interesse? Maak en afspraak met Mark Kempen.

Spelen, sporten en bewegen voor iedereen van 0-99 wordt steeds belangrijker in de recreatiebranche. Aan u de taak om er voor te zorgen dat iedereen aan bod komt. Met het KOMPAN Masterplan helpen wij u bij het ontwikkelen van uw eigen, unieke visie en een onderscheidend speel- en beweegaanbod op uw recreatiebedrijf.

Met onze Recreatiespeelgids willen wij u nog meer inspireren voor het komende seizoen. Samen met u meer waarde creëren voor uw onderneming. Dat kan zijn met onze talrijke nieuwe producten, onze kennis over spelen en bewegen, custom design speelplekken of de mooie aanbiedingen. Heeft u de gids niet meegenomen op de beurs?  Vraag hem dan nu aan. 

Contact met KOMPAN

Tel.: 0418 - 68 14 68

E-mail: kompan.nl@kompan.com

Of met uw KOMPAN adviseur 

Blijf op de hoogte | schrijf in voor de KOMPAN E-nieuwsbrief