Klantenservice - Wat kunnen wij voor u doen?

KOMPAN Speeltoestellen en Speelplekken

KOMPAN is gespecialiseerd in het realiseren van speeloplossingen en kan u begeleiden bij het hele proces van ontwerpen, inrichten en installeren van uw unieke speelplek. Het resultaat is de best mogelijke speelplek die het best bij uw budget, voldoet aan uw wensen en is afgestemd op de behoeften van kinderen.

We beginnen met de belofte dat we ons aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsvereisten houden. En we ondersteunen die belofte vervolgens met een uitgebreide kwaliteits- en veiligheidscertificering en de beste garantievoorwaarden op de markt.

Dankzij onze uitgebreide klantenservice hoeft u zich nooit zorgen te maken als u tegen problemen aanloopt tijdens de planning, installatie of het onderhoud van uw KOMPAN-producten, of tijdens veiligheidsinspecties op uw speelplek.

Ook het bestellen van vervangende onderdelen is bij KOMPAN heel eenvoudig dankzij een complete reeks gedetailleerde tekeningen van onze speeltoestellen en duidelijke bestelinstructies. U vindt onze technische tekeningen en bestelinstructies op www.KOMPANMASTER.com

Via de site http://spareparts.kompan.com/nl kunt u zeer eenvoudig zelf onderdelen bestellen of hulp vragen aan ons serviceteam. Het Kompan serviceteam is tevens voor u bereikbaar via 0418 - 68 14 68 of mail servicebenelux@kompan.com.

 

Uw speelplek plannen

Onze adviseurs kunnen u helpen bij het plannen van nieuwe en bestaande speelplekken aan de hand van specifieke vereisten - waaronder opsplitsing van een speelplek in zones voor verschillende activiteiten.

Branchevereniging SPELEN heeft, in samenspraak met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), diverse individuele gemeenten, ten behoeve van de klanten van haar leden een Model Handboek Aanbestedingen geschreven. Het staat eenieder vrij hiervan gebruik te maken. U kunt het Model Handboek Aanbestedingen opvragen bij KOMPAN of Branchevereniging SPELEN

Speelplekken ontwerpen

Ons ontwerpteam biedt deskundig advies over indeling en het ontwerp van uw speelplek, met behulp van 2D AutoCAD-tekeningen, 3D weergaven, locatietekeningen en uitgebreide voorstellen.

 

Goedkeuring

Wij weten dat bij de besluitvorming vaak meerdere partijen betrokken zijn. We ondersteunen u graag bij de coördinatie van uw procedures, uw financieringsplannen, publiciteitscampagnes en alles wat u meer nodig heeft om goedkeuring voor uw plannen te krijgen.

 

Levering en installatie

KOMPAN heeft zijn productie- en bedrijfsprocessen volledig in eigen beheer. Naast de productie- en bedrijfscertificaten ISO9001, milieucertificaat ISO14001 beschikken we in Nederland ook over het SKH-KOMO en VCA** certificaat. We kunnen overal in Europa vakkundig installatieteams inzetten en we leveren bij al onze producten een complete installatiehandleiding.

Lees meer over montage en installatie.

Inspectie en onderhoud

Alle KOMPAN producten worden vervaardigd van hoogwaardige, robuuste materialen. Toch adviseren wij regelmatige veiligheidsinspecties door onze gediplomeerde inspecteurs. Bij elke inspectie ontvangt u een volledig verslag voor uw speelplekdossier. Bovendien ontvangt u bij elke KOMPAN speelplek, een onderhoudshandleiding die voldoet aan EN11767.

Lees meer over inspectie.

Lees meer over onderhoud en onderdelen.

 

Vervangingsgarantie

KOMPAN garandeert dat er tien jaar na stopzetting van een product nog oorspronkelijke vervangende onderdelen leverbaar zullen zijn. Ga voor meer informatie en het bestellen van onderdelen naar www.KOMPANMASTER.com U vindt hier de codes van de productonderdelen.

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte | schrijf in voor de KOMPAN E-nieuwsbrief
Catalogus aanvragen
Kontakt

KOMPAN Service-Team

Inspectie, service en veiligheid & Onderdelen en logistiek

Margriet Mommersteeg

E-Mail: servicebenelux@kompan.com 

Tel.:    0418 - 68 14 58