Inspectie

Klantenservice - Wat kunnen wij voor u doen?

Kinderen spelen graag in een uitdagende speelomgeving met speeltoestellen die het spel aanmoedigen, de fantasie prikkelen en het kind aanzetten om zijn of haar grenzen te verleggen. Daarbij vertrouwt een kind volledig op het speeltoestel dat dus wel veilig moet zijn. Om dat te garanderen is regelmatig inspecteren en goed onderhoud van de speeltoestellen vereist.

Soorten inspecties

Wettelijk is vastgelegd dat inspecties en onderhoud moeten voldoen aan de eisen zoals geformuleerd in NEN-EN 1176 en NEN-EN 1177. Hierin is vastgelegd dat de eigenaar/beheerder van openbare speelplekken drie types inspecties dient uit te voeren: de Jaarlijkse Hoofdinspectie (JHI), Operationele Beheers inspectie (OBI) en routinematige visuele inspecties. De resultaten van alle inspecties dienen te worden vastgelegd in een logboek, waarin ook eventuele reparaties, vervangingen en ongevallen geregistreerd worden. Professionele dienstverlening

Veilig spelen is één van de pijlers in de filosofie van KOMPAN. KOMPAN ontwerpt en creëert niet alleen unieke speelplekken volgens de laatste veiligheidsnormen, maar ziet het ook als haar verantwoordelijkheid om voor klanten óók de inspecties en het onderhoud te verzorgen.  Het is ons streven een langdurige samenwerking met onze klanten op te bouwen op basis van professionele dienstverlening, ook op het gebied van veiligheid. KOMPAN kent haar verantwoordelijkheid.

Een tema van deskundige KOMPAN medewerkers, welke SKH-KOMO en VCA gecertificeerd zijn, werkt volgens zorgvuldige opgestelde richtlijnen en objectieve en controleerbare beoordelingscriteria. Wanneer KOMPAN uw inspectie en onderhoud verricht, heeft u slechts één aanspreekpunt en werkt u met meer efficiency.

 

Veiligheid is een gemeenschappelijk doel

KOMPAN biedt u tal van diensten die helpen de veiligheid van uw speelplek te behouden en ook de levensduur van uw speeltoestellen te verlengen! Zaken die allemaal leiden tot een gemeenschappelijk doel: veilig spelen!

Tijdens de Jaarlijkse Hoofdinspectie en Operationele beheersinspectie wordt direct klein onderhoud verricht. Een inschatting van de kosten voor het opheffen van gebreken en groot onderhoud ontvangt u in een gespecificeerde offerte van KOMPAN.

 

KOMPAN testsonde tas

KOMPAN verkoopt een eigen tas met testsondes. Deze zijn vervaardigd conform EN1176. De sondes worden geadviseerd voor professioneel onderhoud van speelterreinen. Doordat de KOMPAN testsondes vervaardigd zijn van aluminium zijn ze zeer licht en slijtvast. De sondes worden verkocht in een stevige KOMPAN tas.

 

Wilt u meer informatie over KOMPAN inspectie en onderhoud ontvangen? Neem contact op met onze servicecoördinator Petra Verbeek (petver@kompan.com)  en informeer ook naar onze inspectiecontracten met speciale condities.

U kunt ook onze brochure aanvragen.

Kontakt

KOMPAN Service-Team

Inspectie, service en veiligheid & Onderdelen en logistiek

Margriet Mommersteeg

E-Mail: servicebenelux@kompan.com 

Tel.:    0418 - 68 14 57

Catalogus aanvragen