Onderhoud en onderdelen

Klantenservice - Wat kunnen wij voor u doen?

Optimaal speelplezier is meer dan alleen het plaatsen van speeltoestellen. Ook beheer en onderhoud zijn erg belangrijk.

KOMPAN kan naar aanleiding van de inspectieresultaten - of los daarvan - het onderhoud voor u verzorgen. U bent er dan van verzekerd dat er originele onderdelen gebruikt worden. KOMPAN kan ook het onderhoud verzorgen van toestellen van derden, met originele onderdelen. Indien u besluit om het onderhoud in eigen beheer uit te voeren dan kan het typecoderings plaatje (Staatsbesluit 474) van het toestel u helpen bij het bestellen van de juiste onderdelen. Alle KOMPAN toestellen worden bij de installatie voorzien van een speciale afdekdop, waarop informatie staat over de productieweek en het jaar van het toestel.

Tevens ontvangt u een uitgebreide montage-installatie handleiding met daarin een onderhoudsadvies, onderdelenoverzicht en logboek. Deze informatie ontvangt u door middel van het Playmapping systeem. Hierdoor kunt u altijd, nu en in de toekomst alle belangrijke gegevens digitaal terugvinden.

Het onderhoud van KOMPAN producten vereist gewoonlijk niet veel werk. Dankzij een doordacht design en het gebruik van eersteklas materialen en sterke constructies is onderhoud beperkt tot een minimum.

 

Onderdelen

Vervangende onderdelen worden tot minimaal 10 jaar gegarandeerd uitgeleverd. Referentienummers kunt u terug vinden in de ontvangen toestel specifieke montagehandleiding en logboek.

Het identificatieplaatje dat op elk toestel door KOMPAN wordt aangebracht, helpt hierbij. u vindt hier niet alleen het typenummer van het toestel, maar ook het productiejaar.

Via onze webshop kunt u eenvoudig zelf onderdelen bestellen, ga hiervoor naar: http://spareparts.kompan.com/nl

Voor vragen en het bestellen van onderdelen kunt u terecht bij onze helpdesk (telefoon: 0418 - 681458 of email ServiceBENELUX@Kompan.com)  of kijken op www.kompanmaster.com 

 

 

 

Kontakt

KOMPAN Service-Team

Inspectie, service en veiligheid & Onderdelen en logistiek

Margriet Mommersteeg

E-Mail: servicebenelux@kompan.com 

Tel.:    0418 - 68 14 57

Garantie (Download)

KOMPAN-Garantie

Catalogus aanvragen