Ecoscape

Valdempende ondergronden

Ecoscape is een 100% gerecycled product. Het product heeft de uitstraling van schors, maar is gemaakt van gerecycled rubber (heftruckbanden). Het product is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, die ook weer onderling gemengd kunnen worden. Het is een verlijmd product, wat net als Playtop ter plaatse wordt gesmeerd.

Er zitten veel voordelen aan dit product. Zo hoeft er voor de toepassing van dit product slechts minimaal grondwerk plaats te vinden. Dit maakt het product zeer aantrekkelijk in prijs. Ook speelt dit product, niet zoals schors, weg bij bijvoorbeeld schommels en draaiende toestellen. Dit scheelt dus veel onderhoud en resulteert dus in kosten besparing in het onderhoud.

Ecoscape is naadloos, waterdoorlatend systeem, vervaardigd met gerecyclede heftruckbanden en polyurethaan bindmiddelen. Het product wordt ter plaatse gemengd en gelegd met speciale machines, hierdoor kant het in allerlei vormen worden toegepast. Ecoscape kan rechtstreeks op uw natuurlijke ondergrond (gras, grond) worden aangelegd, om vermenging tussen de ondergrond en Ecoscape te voorkomen wordt er gebruik gemaakt van geotextiel.

De kleuren waarin Ecoscape verkrijgbaar is, zijn ontwikkeld om het product een natuurlijke uitstraling mee te geven. Naarmate het product langer op locatie zal liggen zullen de felle kleurtinten vervagen waardoor het product nóg meer een natuurlijke uitstraling zal krijgen.

Het milieu staat hoog in het vaandel bij Ecoscape. Wanneer de Ecoscape verouderd is kan het gerecycled worden om vervolgens opnieuw gebruikt te worden voor het produceren van bijvoorbeeld Ecoscape of Playtop.

 

Ecoscape Speelheuvels, Uithoorn