FLEXOTOP ™

Valdempende ondergronden

Vallen maakt deel uit van spelen. Een gegoten rubberondergrond is zonder twijfel de beste valdempende ondergrond. Anders dan houtsnippers en zand is onderhoud nauwelijks noodzakelijk.

Veilig spelen voor iedereen

FLEXOTOP™ is een slijtvaste ondergrond, en heeft geen voegen waain vuil kan worden verzameld. Door de goede afvoer is een snel drogend oppervlak gegarandeerd.
FLEXOTOP™ is shock-absorberend en vermindert het risico van serieuze verwondingen, en tegelijkertijd is het fijn om erop te lopen. Deze ondergrond maakt de speelplek (beter) toegankelijk voor kinderen en volwassenen met een handicap.

Creativiteit kent geen grenzen

Laat je eigen stempel achter op jouw speelplek. Met 18 gedurfde kleuren is de enige beperking van creativiteit je eigen fantasie. Met FLEXOTOP™ kunnen patronen, 3D effecten en ontwerpen gebruikt worden om van een speelplek een waar kunstwerk te maken. Een kunstwerk waar kinderen hun eigen spel kunnen creëren.

Play the KOMPAN way

Kinderen vertalen de wereld door spelen. Voor kinderen gaat spelen, sociale integratie en leren hand in hand. Goede speelplekken zijn geschikte plekken waar kinderen hun lichamelijke, sociale en cognitieve vermogen kunnen ontwikkelen. Met FLEXOTOP™ wordt deze kans versterkt. Daarom zijn onze ontwerpen veel meer dan alleen plezier, ze zijn ontwikkeld om leeftijdsgeschikt speel- en leergedrag te stimuleren. 

 

Lees meer over FLEXOTOP™.