Ziegler

KOMPAN Speeltoestellen en sporttoestellen

KOMPAN levert de Avontuurlijke Robinia speelelementen van partner Ziegler, een florerend familiebedrijf uit het oosten van Duitsland. Deze hechte en solide onderneming ademt passie voor robiniahout, duurzaamheid en ambachtelijk vakmanschap.

De speelse elementen worden geproduceerd uit geschaafd, blank Robinia Kernhout en passen perfect in een natuurlijke speelomgeving. Robinia is een uitzonderlijk sterke, duurzame en flexibele houtsoort en is ideaal voor buitenspeelplekken, waarbij duurzaamheid en veiligheid essentieel zijn. Het hout hoeft niet te worden behandeld, en is zowel onbehandeld als behandeld met ecologische lazuren leverbaar. Alle metalen onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal voor een maximale levensduur.

Naast de standaard producten bieden wij u met de Ziegler robinialijn unieke mogelijkheden tot maatwerk en thematisering. Ieder speelelement uit het assortiment kunt u naar eigen wens laten bewerken door de vakkundige houtsnijwerkers van de Firma Ziegler. Ook is het mogelijk om complete speelcombinaties te laten ontwerpen voor een gethematiseerde speelplek. De ontwerpers zullen u verrassen met een fantasievol product en een zeer verfijnde uitwerking. KOMPAN levert alle robinia speelelementen van Ziegler en zorgt voor een vakkundige montage, installatie en service.

Bekijk de Ziegler catalogus

Bekijk de Prijslijst Ziegler

 

Meer weten over Ziegler, neem dan contact met ons op.