Trainingsoplossing in 3 dimensies

Nieuwe trainingsoplossingen

Iedere dag ontmoet KOMPAN klanten uit de hele wereld die worstelen met snelle verstedelijking en de hedendaagse zittende levensstijl, resulterend in inwoners en gemeenschappen met alarmerend lage niveaus van fysieke activiteit.  De financiële last van aan inactiviteit gerelateerde gezondheidskwesties, afhankelijkheid en verlies van productiviteit geven nog meer druk op de toch al krappe overheidsbegrotingen.

KOMPAN lost dit probleem op door een nieuwe integrale trainings aanpak, bestaande uit 3 lagen. Dit nieuwe concept combineert slim ontworpen fitness-oplossingen, een geïntegreerde app en een trainer op locatie. 

1. Trainingslocaties

Zorgvuldig samengestelde combinaties van trainingstoestellen en vloerpatronen die samen zorgen voor honderden verschillende oefeningen en trainingsprogramma's voor iedereen.

Bekijk alle producten

1-training-location.jpg

2. Trainingsapp

Om gebruikers van alle leeftijden en fitnessniveaus optimaal gebruik te laten maken van de trainingslocaties, biedt KOMPAN een ondersteunende fitnessapp aan. De app functioneert als een online personal trainer die gebruikers begeleidt bij training en voeding en ondertussen motiveert om actief te blijven.

Kom meer te weten over de KOMPAN trainings App

2-training-app.jpg

3. Trainer

KOMPAN gelooft dat om volledig te kunnen profiteren van het trainingspotentieel en optimale retentie bij gebruikers te kunnen bereiken, de aanwezigheid van lokale trainers het verschil zal maken.

3-trainer.jpg

 Meer weten? Klik hier en we nemen contact met u op.