Het installeren van commerciële speel- en fitnesstoestellen


Laat de professionals de installatie voor je doen

Bij de aanleg van een speel- of fitnessplaats mag je niet bezuinigen als het gaat om de veiligheid van de gebruikers in de toekomst. Of je nu een groot of klein terrein wilt aanleggen, KOMPAN bouwt en installeert al meer dan 50 jaar speel- en fitnesstoestellen, dus laat ons ook jouw volgende project realiseren!

Onze commerciële speeltuininstallatie service leidt je zorgvuldig door de voorschriften en veiligheidsregels, evenals de nodige voorzorgsmaatregelen, die nodig zijn om een veilige speeltuin of fitnessruimte te installeren die vele jaren meegaat!

 

Wat zijn de valkuilen bij het installeren van een grote speeltuin?

Het installeren van een grote speeltuin met een grote speelcapaciteit vergt tijd en een team van deskundige installateurs. Daarom geven wij de voorkeur aan een professioneel team dat ervaring heeft met het installeren van KOMPAN speeltoestellen.

In Tallinn wilden ze een spectaculair op maat gemaakt Robinia kasteel van 10 meter hoog. Het kasteel is het grootste KOMPAN Robinia-kasteel ter wereld. Er waren maar liefst 10 kranen nodig om het indrukwekkende kasteel te installeren: een klus waarvoor een professioneel installatieteam nodig was.

 

Is het makkelijker om een kleine speeltuin te installeren?

Je denkt misschien dat het installeren van een kleinere speeltuin gemakkelijk is of misschien een leuk doe-het-zelf project, maar veel overwegingen en voorzorgsmaatregelen zijn nog steeds een absolute noodzaak om veilig spelen voor de gebruikers te garanderen.

Een kleinere speeltuin kan de perfecte manier zijn om kleinere ruimtes te optimaliseren. Als je kiest voor onze basis- of standaardproducten is de installatietijd sneller en hou je alsnog een speeltuin over die voldoet aan je behoeften en wensen.

Heb je inspiratie nodig? 

 

 Bekijk onze speelplaats oplossingen!

Is er ervaring nodig om fitnessapparatuur te installeren?

Veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijk als het gaat om het ontwerpen en installeren van een outdoor fitnessruimte. KOMPAN heeft de beste outdoor fitness oplossingen en een professioneel installatieteam om ervoor te zorgen dat alles correct in elkaar wordt gezet. Zo krijgen gebruikers een waardevolle én veilige workout.

 

Wanneer je start met het ontwerpen en installeren van een nieuwe speel- of fitnessruimte moet je rekening houden met veel details zoals oppervlakte, budget, de gebruikers, materiaal, omgeving, evenals de lokale overheidsvoorschriften, certificeringen, en veiligheidsmaatregelen.

KOMPAN kan je helpen op alle bovengenoemde gebieden en neemt je graag de last uit handen als jouw speeltuininstallateur.

Heb je deze overwegingen al gemaakt? 

  • Budget: De hoeveelheid toestellen en de oppervlakte van de speel- of fitnessplaats zijn afhankelijk van het budget dat je hebt. Als we het budget kennen, is het gemakkelijker om de perfecte oplossing te vinden die aan je behoeften voldoet.
  • De gebruikers: Wie moet de zone gebruiken? Moet de speelplaats geschikt zijn voor alle leeftijdsgroepen of moet er misschien worden gedacht aan inclusieve speelontwerpen?
  • De omgeving: Ben je van plan om je volgende speeltuin in een park te bouwen? Een houten speeltuin zou perfect passen bij de omgeving. Wil je iets unieks aan de omgeving toevoegen, dan kan een aangepast ontwerp de oplossing zijn.
  • Materiaal en oppervlak: Moet het toestel gemaakt worden van Robina hout, staal, of kies je voor onze GreenLine producten? En wil je dat de ondergrond van de locatie bestaat uit zand, gras of onze FLEXOTOP™ ECO-verharding?

 

 

 

 

Ben je klaar om te beginnen?