HOOGSTE KWALITEIT MATERIALEN

ONTWERP GERICHT OP DUURZAAMHEID

3-elementer.jpg

STALEN MAST

In het midden van het Spacenet staat de mast, gemaakt van kwalitatief hoogwaardig naadloos staal. De constructie van de mast als oscillerende ondersteuning is gunstig voor de statische eigenschappen. Hiermee worden de slingerbewegingen van het Spacenet gecompenseerd. De masten worden standaard thermisch verzinkt en kunnen als optie worden voorzien van een poedercoating in een RAL-kleur.

COROCORD TOUW

Corocord touwen zijn speciale 'Hercules' touwen met verzinkte zesdraads staalkabels en een stalen draadkem, waardoor doorslijten vrijwel onmogelijk is. Elke streng is strak verpakt in PES-garen dat wordt vastgesmolten op iedere afzonderlijke streng. Dit vormt een hardere PES-coating die elke streng beschermt, waardoor de touwen zeer goed bestand zijn tegen slijtage en vandalisme. Geharde Corocord touwen worden exclusief gebruikt voor Corocord touwoplossingen. Versleten of vernielde touwsegmenten kunnen op locatie worden vervangen.

S-KLEMMEN

De S-klemmen van Corocord worden gebruikt als universele aansluitingen in Corocord producten. Ze zijn gemaakt van RVS en hebben een diameter van 8 mm. De uiteinden zijn afgerond en de klem wordt rond het touw vastgedrukt met een speciale hydraulische pers. Ze kunnen niet worden verwijderd met normaal gereedschap.

PP-Coconut-Rope.jpg

PP KOKOSTOUW

Het PP-touw in kokosstijl heeft een diameter van 150 mm. De ingebouwde kem van staaldraad is aan beide uiteinden voorzien van kabelkousen waarmee het touw wordt bevestigd aan bestaande verbindingselementen.

SICHERUN.jpg

VEILIGHEIDSTOUW / VEILIGHEIDSANKER

Elk hoofdtouw (touw van de rand van Spacenet) van toestellen met vier afspanningen is voorzien van een extra veiligheidstouw. Als een van de hoofdverbindingen wegvalt, zorgt het veiligheidstouw voor de stabiliteit van het Spacenet.

Corocord-mast-membranes.jpg

COROCORD MAST MEMBRANEN

Corocord membranen bestaan uit slijtvast materiaal met rubberen coating van transportbandkwaliteit met een uitstekende UV-bestendigheid. Getest en voldoen aan de strenge PAH-eisen. Ingesloten zijn vier wapeningslagen van geweven polyester. De wapening en de twee oppervlaktelagen zorgen voor een totale dikte van 7,5 mm. Anders dan het normale tentmateriaal met een dikte van 1 tot 2 mm zijn de membranen uiterst moeilijk te beschadigen met een zakmes. Membranen zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Corocord-aluminium-Clamps.jpg

COROCORD ALUMINIUM KLEMMEN

Corocord aluminium klemmen worden gebruikt als connectors tussen de stalen staanders en het touw. Hierbij worden twee stukken gegoten aluminium in elkaar geschroefd. De hoogte van de klemmen is daarmee variabel.

Corocord-membranes.jpg

COROCORD MEMBRANEN

Corocord membranen zijn gemaakt van slijtvast en UV-bestendig rubber, versterkt met vier lagen polyester. Corocord producten met wapening en twee oppervlaktelagen hebben een totale dikte van 7,5 mm. Door het ontwerp zijn de membranen snijbestendig en vrijwel onverwoestbaar.