De 50 coolste plaatsen ter wereld bevatten twee KOMPAN-speeltuinen.

TIME Magazine's jongerentijdschrift, TIME for Kids, heeft de 50 coolste plaatsen ter wereld genoemd. De eclectische lijst die door jonge lezers is samengesteld, bevat de Notre Dame kathedraal, het Apollo Space Center en twee KOMPAN speeltuinen. De referenties om in aanmerking te komen waren gebaseerd op kwaliteit, originaliteit, duurzaamheid, toegankelijkheid en bovenal plezier.

Artists at Play in Seattle, Washington

Genesteld naast twee van de meest iconische structuren van Seattle, de Space Needle en het Museum of Pop Culture, is de speeltuin ontworpen om op te gaan in en aan te vullen op visueel en aan het gehoor.

In samenwerking met KOMPAN hebben lokale partners Highwire, Artists at Play gebruikt om muziek in het spel te brengen. De Corocord Sky Walk en het Spacenet zijn de gekozen dominante kenmerken bij het omvormen van een terrein van kaal asfalt tot een interactieve speeltuin.

Lees de omschrijving op TIME Magazine's website

The Gathering Place in Tulsa, Oklahoma

In Tulsa, Oklahoma, is de Gathering Place een enorm park van 100 hectare, gebouwd vanuit de filosofie om de stad te transformeren, te beginnen met een inclusieve en natuurlijke ruimte. Naast het behalen van de coolste lijst ter wereld, werd het park ook genoemd in de top tien van nieuwe attracties door de lezers van USA Today.

KOMPAN's bijdrage bestaat onder andere uit de Skycabines en een andere spannende COROCORD Sky Walk. Van hoog boven de bomen krijgen avonturiers van alle leeftijden een vogelperspectief op het park en op de rivier de Arkansas.

Lees de omschrijving op TIME Magazine's website

 

Tot leven gebracht door de KOMPAN Design Studio

De Design Studio is de plek waar de ideeën en wensen van de klant worden gerealiseerd. Het ontwerpteam werkt met steeds wisselende en innovatieve elementen en creëert speeltuin eyecatchers die een afspiegeling zijn van de omgeving waarin ze zich bevinden. Ze zetten het avontuur om in een kunstvorm en uitdaging in spel.

COR10330_view_skywalk.jpg

COR10330_Climbing.jpg

Related News

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.