Echte fitness – buiten

Hoe je ook jouw sportschool toekomstbestendig maakt.  

De markt voor commerciële fitness wordt momenteel tot het uiterste gedreven en geconfronteerd met een nieuwe, beperkende realiteit. De leden gemotiveerd en betrokken houden om terug te keren zodra de beperkingen zijn opgeheven is de sleutel tot succes, maar hoe?

Een nieuwe realiteit vraagt om innovatie en een nieuwe aanpak van de indoor fitness beleving. Het opzetten van een outdoor fitnessruimte, met behulp van apparatuur van dezelfde kwaliteit als indoor, stelt je in staat om ook jouw fitnessactiviteiten uit te breiden en je leden een aantrekkelijke outdoor workout aan te bieden. Hiermee volg je bovendien de huidige trend om het buitenleven op te zoeken en op grotere schaal te gaan sporten. 

Een van de grootste fitnesscentra van Europa, Freilassing Sportpark, heeft als aanvulling op de indoor-trainingen een outdoor-fitnessruimte gecreëerd, en de leden zijn er dol op. Deze buitenfaciliteit is voor het sportpark een enorme concurrentiefactor geworden die niet alleen helpt om leden te behouden maar ook om ze gemotiveerd te houden.


Mag ik je mijn advies geven?

Ik wil je graag mijn hulp aanbieden over hoe je het voortbestaan en de groei van jouw sportschool kunt garanderen met het oog op de nieuwe, beperkende realiteit als eigenaar van een sportschool.

Mijn advies is gebaseerd op kennis als eigenaar van een sportschool, als personal trainer, als fysiotherapeut en als pionier op het gebied van outdoor fitness. Al met al heb ik meer dan 20 jaar ervaring in de fitnessbranche.

Stuur me een e-mail en plan een gratis één-op-één sessie van 30 minuten in om jouw bedrijf en de uitdagingen waar je voor staat te bespreken. Ik geef je mijn advies en een frisse kijk op hoe je de toekomst tegemoet kunt treden. Volledig vrijblijvend. 

 

Creëer een complete sportschool in de buitenlucht

Cardio

Commercial_horisontal1.jpg

Instelbare cardio-apparatuur die net zo goed is als de toestellen in de sportschool, maar gebouwd is om buiten te staan.

Cross Training

Commercial_horisontal3.jpg

Functionele en schaalbare Cross Training toestellen voor onbeheerd buitengebruik.

Street Workout

Commercial_horisontal2.jpg

Bars en Benches om ruimte te creëren voor de snelst groeiende sport in Fitness.

Bootcamp

Horisontal_bootcamp_web.jpg

Platform om een functionele trainingsruimte te creëren voor het trainen met Barbells, Ropes, Elastic bands in de buitenlucht.

Echte fitnesstoestellen ontworpen voor de openbare ruimte

De markt voor outdoorfitness is helaas overladen met wat ineffectieve fitness wordt genoemd - apparatuur met het uiterlijk van fitness, maar die geen enkele vorm van training biedt. KOMPAN levert fitnessapparatuur die een even intense training biedt als die je van indoor fitness verwacht.

Hoe we dat weten?

Omdat we onderzoek doen en alle apparaten door de gebruiker laten testen, zorgen we ervoor dat ze aan de hoogste normen voldoen. Zo is de KOMPAN Cardio apparatuur in weerstand verstelbaar met een intelligent systeem om de workout aan te passen aan de gebruiker. De hartslag van de gebruiker wordt gedurende de gehele training op een minimum van 65% van de maximale hartslag gehouden. 

Ontdek in onderstaande video hoe het KOMPAN Fitnessinstituut alle innovaties onderzoekt en test in samenwerking met het Instituut voor Gezondheid van de Universiteit van Zuid-Denemarken. 

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section