Je dromen komen tot leven

Doormiddel van de expertise van toegewijde experts in de KOMPAN Design Studio, helpt KOMPAN om uw gekste dromen om te zetten in speelbare iconische monumenten met WOW-factor!

Dromen

Dromen

Vertel ons waar je van droomt, samen creëren we een conceptdesign om het vorm te geven. Hoe stel jij je een speeltuin in de boomtoppen voor?

Ontwerp

Ontwerp

Na onderzoek naar het overeengekomen concept maken we voor jou een ontwerpvoorstel om ideeën te toetsen en uiteindelijk jouw definitieve ontwerp te creëren.

Speelwaarde

Speelwaarde

Wanneer het ontwerp vaststaat, gebruiken we de ervaring die we al 50 jaar in het spel hebben om het WOW-factor voor de kinderen mee te geven. Onze ingenieurs zorgen ervoor dat het beoogde ontwerp veilig is.

Iconisch monument

Wij installeren uw nieuwe ontwerp voor u en zorgen ervoor dat deze jaren dienst kan doen als iconisch monument en baken van plezier in uw gemeenschap.

Advies nodig?

We hebben meer dan 45 jaar ervaring en ondersteunen u tijdens het hele project.

Artistieke ontwerpen EN plezier voor kinderen

De kunst is niet zozeer het maken van een mooi, iconisch monument. De ware kunst ligt in het maken van een opvallend object dat net zo geweldig is om mee te spelen als om naar te kijken.   

Daarom gebruiken we een tweelaagse aanpak bij het ontwerpen. Het ontwerp moet volwassenen en de omringende omgeving verbazen EN kinderen inspireren met een grote speelwaarde die in de ontwerpen is verwerkt.