Dr. Eloise Werlin Park Playground, USA

Een beklimming met een schitterend uitzicht.

De weersomstandigheden op de baai met zout water, wind en zon vereisen zeer duurzame producten. Mr. Werlin werkte samen met de Stad van Sarasota en de Gulf Coast Community Foundation om een bestemmingspark te creëren voor mensen van alle leeftijden in Sarasota. 

Het park beschikt over speeltoestellen voor de kinderen langs de schilderachtige Sarasota Bay. Het middenstuk is een klimnet gemaakt van blauw touw. Het is  ontworpen om kinderen handigheid, hand-oog coördinatie, verbeelding, sociale verbanden te laten ontwikkelen - dit alles terwijl het veilig en leuk is.

Het park is ontstaan dankzij de gulle giften van Ernest "Doc" Werlin en zijn vele vrienden. In dit streven, ontving de heer Werlin aanzienlijke hulp van de Gulf Coast Community Foundation en Sarasota stadsambtenaren.

Het park is vernoemd naar zijn vrouw, Eloise. In aanvulling op de bouwkosten, maakte de heer Werlin een schenking om het toekomstige onderhoud van de speeltuin te financieren.

 

Een beklimming met een schitterend uitzicht

Een prachtig park aan de Sarasota waterkant. Gemaakt ter ere van Dr. Eloise Werlin brengt deze families samen in spel en fysiek comfort in deze prachtige setting.

Mr. Werlin’s motivatie:

"Ik zag mensen vissen met hun kinderen en de kinderen hadden niets te doen." 

De heer Werlin voelde dat een park met prachtige speeltoestellen kinderen zoud verleiden. Daarbij, om volwassenen aan te trekken,  voegde de heer Werlin mooie bankjes en schaduwbiedende toestellen  toe. Dhr. Werlin's doel was om een recreatiegebied te creëren waar kinderen zich kunnen vermaken en volwassenen kunnen recreëren. Het park, dat zo'n 75.000 bezoekers per jaar trekt is 2x op rij uitgeroepen tot beste parkin Sarasota.

Mr. Werlin vertelde vol overtuiging dat het creëren van dit park een van zijn beste prestaties is. Hij heeft niet alleen de Sarasota gemeenschap geholpen, maar gaf ook een prachtige getuigenis aan zijn vrouw. Mr. Werlin en zijn twee dochters houden van een bezoek aan het park en het delen van hun gedachten met de vele gasten van het park.

"Ik zag mensen vissen met hun kinderen en de kinderen hadden niets te doen. KOMPAN werd geselecteerd als leverancier voor deze speeltuin omdat het bedrijf een hoge kwaliteit speeltoestellen biedt die ook bestand zijn tegen een lastig klimaat."

Mr. Ernest Werlin

Dr. Eloise Werlin Park Playground

Florida, Sarasota 34236, USA

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section