Egeskov Castle

Speelbos is een tocht door de geschiedenis van KOMPAN

Speelbos is een deel van het attractiepark van Egeskov Castle en is een van de grootste KOMPAN speeltuinen in Europa. Het themapark heeft door de jaren heen hun speelplaats bekend als het Speelbos steeds verder ontwikkeld. Het idyllische bos biedt onderdak aan een grote speeltuin met verscheidene speelmogelijkheden voor iedereen - van het unieke 12 meter Corocord klimnet tot aan de peuterspeeltoestellen. De speeltuin is ontwikkeld en uitgebreid in de loop der jaren en dat heeft zich vertaald in de verschillende reeksen van KOMPAN producten.

Vanaf het begin met MOMENTS toestellen tot het nieuwste COROCORD net.

Op de speelplaats kunt u uitdagingen vinden voor zowel kinderen als hun ouders. Van iconische speelstructuren, met hun kleurrijke panelen, tot en met een grote variatie van  spinners en glijbanen. De GALAXY zone geeft de speeltuin ook perfecte vermaak voor oudere kinderen en biedt klimervaringen die zelfs de volwassenen uitdagen.

Een van de nieuwste toevoegingen aan het bos is de Hans Christian Andersen Smart Playground. Het faciliteert zowel het fysieke als het virtuele spel. Gebruikers kunnen leren over de avonturen en sprookjes van de wereldberoemde schrijver. Gemeenschappelijk voor alle activiteiten is dat ze kindvriendelijk zijn en het hoogste niveau van veiligheid voor hun gebruikers bieden.

Speelbos is een tocht door de geschiedenis van KOMPAN

Vanaf het begin met MOMENTS toestellen tot het nieuwste COROCORD net. Op de speelplaats kunt u uitdagingen vinden voor zowel kinderen als hun ouders. 

"In het bos spelen kinderen van alle leeftijden waar ze uitdagingen en plezier hebben. Er is voor iedereen iets. Het speelbos is een oase in het beukenbos, omgeven door hoge bomen en prachtige natuur. Je vindt geen betere plek voor een picknick. "

Egeskov.dk

Egeskov Castle

Fyn, Kværndrup 84478, Denmark