Familiepark Tucker Australië

Meerwaarde voor de buurt!

Meerwaarde voor de buurt!

Het familiegevoel is kostbaar, het centrum van de samenleving en het is cruciaal voor verandering in de gemeenschap. Ontwikkelaars voor een nieuwe stad in Queensland ontdekte dit al snel, nog voordat ze de architecten aan het werk zetten. Essentieel bij de plannen voor Brentwood Forest was dus niet alleen de speeltuin maar ook een centraal punt voor de hele gemeenschap. Het resultaat: een speeltuin met een geïntegreerde outdoor fitnesszone, zodat iedereen kan profiteren van de locatie. Het creëren van een centraal punt in de gemeenschap voegt waarde toe voor de ontwikkelaar en helpt om gezinnen naar de nieuw gevestigde woonwijk te trekken.

Tijdloos ontwerp

Tijdloos ontwerp

De kindertijd is een kostbare tijd die snel voorbij gaat, maar de ontwikkelaars van Brentwood Forest hebben ontdekt dat de wens om te spelen weinig leeftijdsgrenzen kent. De volwassenen die hun kinderen in actie zien in de speeltuin van Tucker's Family, kunnen het niet weerstaan om de speeltoestellen uit te proberen. Met name de grote glijbaan.

Spelen is voor kinderen een mengeling van plezier en spanning en het verleggen van persoonlijke grenzen. De ontwerpers van KOMPAN stellen voortdurend nieuwe grenzen en leggen de lat veilig hoger. De tien meter hoge klim naar de ingang van de Corocord Quad Cube Tower glijbaan is voor iederene een uitdaging gebleken - een goed ontwerp is tijdloos.

Fysiek

Emotioneel

Cognitief

Creatief

Tucker Family Park, horizontal section 2.jpg

Tucker Family Park, horizontal section 1.jpg

Tucker Family Park, horizontal section 3.jpg

Familiepark Tucker Australië

Een gezonde gemeenschap is een gelukkige gemeenschap.

De ontwerpers en architecten achter de nieuwe stedelijke ontwikkeling van Brentwood Forest observeerden andere gevestigde gemeenschappen en zagen het bijna spontane verlangen om te trainen in de buitenlucht. Ze ontdekte direct een manier het natuurlijke verlangen om te trainen te integreren door een KOMPAN-fitnesszone op e nemen in de plannen van de nieuwe stad. 

De fitnesstoestellen met magnetic balls, pull up bars, parallel bars, suspension trainers, steps en veel meer, trokken al snel loyale en toegewijde gebruikers aan, van individuen tot georganiseerde groepen. De fitnesszone werd een sportclub, eentje zonder lidmaatschap, maar met loyale gebruikers van s 'ochtends vroeg tot s 'avonds laat.

Terwijl kinderen op slechts enkele meters afstand in de speeltuin spelen, kunnen ouders aan hun conditie werken op de hoogwaardige fitnesstoestellen van KOMPAN.

Het heeft de buurt bij elkaar gebracht. We hebben fantastische feedback op alle verschillende gebruiksmogelijkheden in het park en het is een fantastische ontmoetingsplaats geworden voor de hele gemeente.

Peter MacLeod

Development Manager, AVID Property Group

Het heeft de buurt bij elkaar gebracht. We hebben fantastische feedback op alle verschillende gebruiksmogelijkheden in het park en het is een fantastische ontmoetingsplaats geworden voor de hele gemeente.

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.