Sportpark Freilassing

Het grootste outdoor Fitness park in Europa

'Gezondheid is het belangrijkste in het leven' is een van de belangrijkste uitgangspunten van Max Aicher. Een nieuwe manier om dit te promoten is tot leven gekomen met een grote fitnessfaciliteit in zijn eigen sportpark.

Het belangrijkste idee voor de buitenfaciliteit was om een gebied te creëren dat de trainingsmogelijkheden en flexibiliteit van de overdekte fitnessruimte weerspiegelt. Het ontwerp van het nieuwe outdoor fitnesspark is hier in geslaagd, en vandaag krijgen alle leden de mogelijkheid om in de lente en de zomer buiten te sporten wanneer het mooi weer is.

Bekijk hoe het park eruit ziet in de onderstaande video en hoor hoe het hoofd van het sportpark de nieuwe mogelijkheden ziet.

No. 1 in Sport

Sportpark Freilassing is het toonaangevende commerciële sport- en fitnesscentrum in zijn regio met als doel om gezondheid en welzijn onder iedereen te verspreiden. Bezoek de website om meer te zien - LINK.

Bekijk onderstaande video van de grootse opening van het outdoor fitness park.

Leuk sporten in vier zone’s

Het outdoorfitnesspark is verdeeld in vier zones. Elke zone biedt een andere fitnesservaring en richt zich op een andere gebruikersgroep - jong of oud. Er is een street workout ruimte voor calisthenics oefeningen voor topsporters . Er is een zone voor cross-training en een voor bootcamp, waar ook beginners, senioren en zelfs gehandicapten kunnen trainen. De vierde zone is vrije ruimte voor buiten yoga of danslessen.

Het park ruimte een vergelijkbare ruimte in van een voetbalveld maar de capaciteit is veel hoger. Meer dan 150 mensen kunnen tegelijkertijd trainen.

Fysiek

Freilassing-concept.jpg

Van concept ->

Freilassing-construction.jpg

-> naar constructie ->

Freilassing-realisation.jpg

-> tot een functionele outdoor gym

Ik kan het iedereen aanraden. Het is niet alleen een trend, het park is verslavend.

Michael Gillitz

Hoofd van het sportpark

Sportpark Freilassing

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.