Geispolsheim Sportcentrum

Hele gemeenten komen samen

Hele gemeenten komen samen

De grote fitnessruimte in Geispolsheim, Frankrijk, biedt fysieke activiteiten voor alle leeftijden, van tieners tot senioren. Een gezonde gemeenschap heeft een gezond hart nodig, en dat is wat de nieuwe fitnesssite in Geispolsheim is, een plek waar mensen  elkaar kunnen ontmoeten, ontwikkelen en trainen. De open lay-out van de locatie is ideaal voor zowel groeps- als solotrainingen. De locatie is een uitbreiding van het lokale sportcentrum en wordt gebruikt door de verenigingen van het centrum, evenals door de hele gemeenschap. 

 

De nieuwe fitnessruimte is geplaatst langs de route Vitaboucle. De verschillende Vitaboucle-paden lopen door Straatsburg in de gemeenten van de Eurometropool en ze beslaan in totaal 182 km. De paden worden gebruikt om te wandelen, rennen en te fietsen. Bij het gebruik van de paden kan men vooraf even langskomen voor een opwarming of achteraf om te stretchen

Fit for all

Fit for all

Met 600 vierkante meter buiten fitnessruimte om op te ravotten, is er voor elk wat wils. De nieuwe fitnessruimte biedt een cross-trainingscircuit, een cardio-circuit, een hindernissenparcours en een streetworkout gebied. De verschillende fysieke activiteiten maken het terrein toegankelijk voor mensen van alle fitnessniveaus. 

De grote fitnessruimte maakt het mogelijk om alle aspecten van het lichaam te trainen. De cardio-oplossing nodigt gebruikers uit voor een individuele en effectieve trainingssessie. Dankzij de toestellen kunnen gebruikers de trainingsintensiteit eenvoudig aanpassen aan hun eigen fitnessniveau. Trainen op het cardiocircuit verbetert de cardiovasculaire conditie en spierkracht. De locaties met cross-training zijn ideaal voor zowel individuele als groepsoefeningen. Dankzij de slimme schaalbare apparatuur kunnen gebruikers op hun eigen niveau deelnemen. Het hindernissenparcours en de streettrainingszone kunnen zelfstandig of in combinatie met het cardio- en cross-trainingstraject worden gebruikt. Door gebruik te maken van een aantal van de verschillende toestellen krijgt u een zeer effectieve vorm van training die de beste activiteiten van verschillende sporten combineert. Dit resulteert in een gevarieerde en complete trainingssessie. 

 

Fysiek

Emotioneel

Geispolsheim_horizontal3.jpg

Geispolsheim_Value.jpg

Geispolsheim-horizontal2.jpg

Dit sportcentrum is een plek waar we echte sociale relaties kunnen creëren. Met deze nieuwe fitnessruimte wilden we nieuwe toestellen toevoegen, zodat het sportcentrum aantrekkelijk is voor alle generaties.

Sébastien Zaegel

Burgemeester

Geispolsheim 

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.