Givskud Zoo

Organic Robinia speeldorp brengt de natuur in de dierentuin

Op zoek naar nieuwe manieren om hun bezoekers te stimuleren, besloot Givskud Zoo in Denemarken om een nieuwe speeltuin te creëren. Ze waren op zoek naar een oplossing die in overeenstemming was met de natuurlijke expressie van de dierentuin en de dieren die vrij rondlopen in het park.

In dit geval zijn de organische ROBINIA producten de perfecte match. Deze grote speeltuin in Givskud Zoo is een indrukwekkend gezicht Het trekt de bezoekende families aan en maakt de reis naar het park compleet met spel en activiteiten.

ORGANIC ROBINIA is geïnspireerd op de vormen van de natuur en gemaakt om te inspireren in spel en beweging. Het is gemaakt van milieuvriendelijk hout en is gebouwd om vele jaren mee te gaan. Deze speelplek biedt heel veel uitdagingen die de interesse van de kinderen in de natuur zou kunnen wekken, terwijl de ouders kunnen ontspannen en toezicht houden. Het moedigt kinderen aan om de natuur te verkennen terwijl ze socialiseren met anderen in een natuurlijke “outdoor” omgeving. Met deze unieke speeltuin, maken we ruimte voor goed en uitdagend spel voor de bezoekers van familiesvan Givskud Zoo.

Organic Robinia speeldorp brengt de natuur in de dierentuin

Op zoek naar nieuwe manieren om hun bezoekers te stimuleren, besloot Givskud Zoo in Denemarken om een nieuwe speeltuin te creëren. Ze waren op zoek naar een oplossing die in overeenstemming was met de natuurlijke expressie van de dierentuin en de dieren die vrij rondlopen in het park.

“Deze manier van speeltuin ontwerpen ondersteund taalgebruik, socialiseren en integratie – zowel op school, als in de woonwijken en op de openbare speeltuinen.”

Givskud Zoo

Jutland, Givskud 7323, Denmark

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section