Henry Rolland Park

De Kleur, de vormen en de locatie trekt mensen aan om hier te komen en te trainen.

In het centrum van Canberra wordt de nieuwe KOMPAN-outdoor gym, in het Henry Rolland Park, als een attractie beschouwd. De combinatie van hightech gebruiksvriendelijke apparatuur en de geweldige locatie met uitzicht op het meer Burley Griffen maakt de fitnesslocatie favoriet om gezond en fit te worden.

De lange oranje bogen in de Cross Systems-apparatuur van KOMPAN maken mensen nieuwsgierig en de geweldige functionaliteit zet direct aan tot activiteit. De locatie is centraal geplaatst, daar waar mensen wonen en pendelen, én vlak naast een pad dat wordt gebruikt door hardlopers en fietsers.

Outdoor fitness, gratis en altijd open

De uitrusting van het Henry Rolland Park bevordert crosstraining voor alle leeftijden en vaardigheden. Er is geen minimum fysiek instapniveau, iedereen kan het gebruiken; tieners, moeder-groepen, mensen van alle achtergronden, toeristen en natuurlijk fitnessliefhebbers.

Pull-up en parallelle bars bieden samen met suspension trainers meer dan 100 verschillende oefeningen. De meest populaire oefeningen worden gevisualiseerd op grote borden om gebruikers te helpen. Meer inspiratie word gevonden met de KOMPAN Sport & Fitness-app. De app kan uw training volgen en u helpen bij het vinden van oefeningen voor een persoonlijke training op basis van individuele behoeften. Over het algemeen is het een nieuwe benadering van fitness, vrij van enige beperking en abonnementen.

Fysiek

Emotioneel

RollandHori1Web.jpg

RollandHori2Web.jpg

RollandHori3Web.jpg

The app is really good, especially if you are confused about what you can do or how to do an exercise. It’s really detailed and good animation.

Rob

Outdoor oefening

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.