INNOVATIVE PRODUCTS - De sleutel tot meer spel

Nieuw onderzoek, door het Kompan Play Institute, toont aan dat innovatieve producten de sleutel zijn

Nieuw onderzoek, door het Kompan Play Institute, toont aan dat innovatieve producten de sleutel zijn tot meer spelen.

Speelplekken zijn geïdentificeerd als de locatie in parken waar kinderen de meeste energie verbruiken. Het KOMPAN Play Institute wilde de retentie van kinderen en hun ouders onderzoeken op een onlangs gerenoveerde speeltuin op Flag Pole Hill in Dallas, VS. Het onderzoek omvatte interviews met 177 volwassenen en 50 kinderen.

"De buitenspeeltuin is geweldig voor de gezondheid van mijn kind en belangrijk vanwege de mogelijkheid om naar buiten te gaan en frisse lucht te krijgen!", aldus een geïnterviewde ouder. Uit het onderzoek van het KOMPAN Play Institute blijkt dat 98% van de ouders speeltuinen belangrijk vindt en de belangrijkste redenen zijn de positieve invloed op de gezondheid van hun kinderen en de frisse lucht. Door de nieuwe speeltuin op Flag Pole Hill, die zowel kinderen als ouders het WOW gevoel geeft, verhoogde het gebruik van het park met 77%.

73% van de ouders verklaarde dat de unieke producten hun belangrijkste reden is om deze speeltuin te bezoeken . Ouders geven daarmee aan dat het voor een aantrekkelijke speelplaats belangrijk is om unieke speeltoestellen te hebben voor verschillende leeftijdsgroepen. Een grote verscheidenheid aan speeltoestellen zorgt ervoor dat de speelruimte leuk en aantrekkelijk is voor alle leeftijden en vaardigheden.
Klik op de onderstaande link voor meer informatie over het onderzoek en lees de vijf aanbevelingen van het KOMPAN Play Institute voor het ontwerpen van aantrekkelijke speeltuinen die kinderen gemiddeld langer dan 60 minuten laten spelen.

 

Scroll naar beneden en duik in de cijfers

Download de infographic 

KPI_US_Texas_Retention study_infographic.png