Jaarlijkse evaluaties

OPERATIONELE HOOGTEPUNTEN

KOMPAN introduceerde de Moments-Mini speelconstructies die toegespitst zijn op peuters en kleuters. Zij bieden maximale speelwaarde en hebben een ruimtelijk ontwerp. 

Het Mini assortiment is een resultaat van samenwerking tussen ontwerpers, onderzoekers en veiligheidsspecialisten en is een voorbeeld van onze marktleidende innovaties en designs.

KOMPAN vervolgt de innovatieve, organische Robinia-reis met nieuwe fantastische Kastelen en Schepen, waarbij ons portfolio van ORGANISCH ROBINIA naar een hoger niveau wordt getilt.

Street Workout is toegevoegd aan het KOMPAN Sport & Fitness assortiment waarmee nieuwe en relevante trainingsoplossingen voor alle leeftijden verkrijgbaar zijn. Onze visie om een inactieve wereld in beweging te krijgen is niet veranderd - en met de lancering van onze Street Workout  continueren we ons doel.

KOMPAN SIMPLY Play - een nieuw ontwerp met leuke activiteiten voor het middensegment. SIMPLY Play omvat individuele basisstructuren en grotere speelstructuren. Soms is alles wat je nodig hebt een speeltuin waar kinderen gewoon zullen genieten. KOMPAN's uitgebreide kennis in het spel wordt gebruikt om van SIMPLY Play een flexibele en solide keuze te maken die waar voor uw geld is.

  1494946226_robinia-givskud-denmark-kompan-160621-1629.jpg

FINANCIËLE HOOGTEPUNTEN

De omzet steeg met 6,0% naar een nieuw record van 1.504 miljoen DKK. EBITA voor bijzondere posten steeg van 127 miljoen DKK tot 137 miljoen DKK. De winst werd, zoals verwacht, nog steeds beïnvloed door investeringen in productontwikkeling en investeringen in ons verkoop- en distributienetwerk. De kasstroom uit de bedrijfsactiviteiten was stabiel en bedroeg 125,9 miljoen DKK.