Laten we visies realiseren

Architecten zijn belangrijke stakeholders voor KOMPAN en voor onze klanten. Samen met architecten creëren wij ruimtes waar mensen van alle leeftijden en niveaus door te spelen of trainen zich kunnen vermaken. Elk planningsproces omvat de overwegingen tussen zowel functionele als esthetische doeleinde van het project met de speciale kenmerken van de ruimte en de omgeving. Ons doel is om ervoor te zorgen dat zowel aan de exacte eisen van de architectuur als van de toekomstige gebruikers van de ruimte wordt voldaan.

Om te helpen de optimale oplossing te bieden die voldoet aan de creatieve en functionele eisen, biedt KOMPAN de ondersteuning van ons gespecialiseerde team bestaande uit experts in spelen en bewegen, ontwerpers, ingenieurs, technici en landschapsarchitecten. Op deze manier sluit samenwerken met KOMPAN precies aan op uw specifieke project. KOMPAN biedt een breed scala aan ontwerpoplossingen voor uiteenlopende landschappen en stedelijke omgevingen, waarbij verschillende ontwerpuitdrukkingen en hoogwaardige materialen worden gecombineerd voor de gewenste gebruikerservaring. We hebben het meest uitgebreide portfolio van standaard speel-en sporttoestellen ter beschikking om uit te kiezen. Indien nodig kan een toestel worden geconfigureerd of kun u ervoor kiezen om de ruimte helemaal vanaf het begin door KOMPAN Design Studio te laten ontwerpen, zodat het een unieke eyecatcher wordt. 

Om inspiratie op te doen of de juiste producten te vinden kunt u kijken op onze KOMPAN-website. Hier vindt en download u alle benodigde bestanden en technische documentatie, zodat u uw unieke oplossingen voor een speel- en beweegruimte kunt creëren. De volgende selectie wereldwijde projecten presenteren een aantal van de unieke oplossingen die onze klanten en hun klanten samen met KOMPAN hebben gecreëerd. Raak geïnspireerd en leer meer over hoe u uw oplossing samen met onze ervaren specialisten kunt ontwerpen en zo uw architectonische visie realiseert. 

KOMPAN Design Studio

Wij maken uw speeltuinvisie werkelijkheid


Kompan design studio

Op maat gemaakte oplossing

De KOMPAN Design Studio is een speciaal onderdeel binnen de KOMPAN-groep die zicht richt op het creëren van gloednieuwe, innovatieve speelstructuren en oplossingen die op maat zijn gemaakt om aan de specifieke behoeften van onze klant te voldoen. Deze afdeling, bestaande uit ontwerpers, ingenieurs, landschapsarchitecten en andere specialisten met uitgebreide ervaring in de speelindustrie, is toegewijd om creativiteit en speelwaarden toe te voegen aan de op maat gemaakt oplossing.

De KOMPAN Design Studio maakt gebruik van het volledige KOMPAN-netwerk van specialisten en werkt nauw samen met onze onderzoeksafdelingen: het KOMPAN Play en Sport & Fitness Institute. Uw oplossing zal zowel estetisch als functioneel precies zijn zoals u het voor ogen heeft en een project waar uw klanten en niet op de laatste plaats de eindgebruikers trots op zijn. Bij het ontwikkelen van de juiste oplossing om aan de specifieke wensen van onze klanten te voldoen, werkt de KOMPAN Design Studio ook nauw samen met externe partners, zoals architecten, landschapsarchitecten, ingenieurs en andere specialisten. 

Tijdens het creëren van deze unieke oplossingen maakt het team gebruik van het volledige KOMPAN-netwerk bij het zoeken naar de beste materiaalkeuze om unieke producten te ontwikkelen die goed werken met de omgeving en andere specifieke omstandigheden in het gebied van de klant. Met de KOMPAN Design Studio communiceert u met één partner, van idee tot realisatie, en dit stelt ons in staat om een perfect concept dat past in de omgeving te garanderen.

DOWNLOAD ONZE 2D EN 3D TEKENINGEN

In het download gedeelte van elk product kunt u zowel 2D- als 3D-tekeningen downloaden om te gebruiken bij uw project.

Heeft u meer informatie nodig?

Neem contact met ons op en ontvang alles wat u nodig heeft.

Materialer.png

Middelen

Wij bieden u alle middelen die u nodig heeft voor uw project.

raadgivning.png

Advies

Wij ondersteunen en begeleiden u tot uw project realiteit is.

ide.png

Van idee tot realiteit

Wij maken unieke projecten op basis van uw ideeën

viden.png

Kennis delen

Wij delen tientallen jaren ervaring met u.

Do you want to create a unique play or fitness area?

Let us help you!