KOMPAN Design Studio

KOMPAN Design Studio gelooft in anders denken en het uitdagen van de status quo, wij ontwerpen maatwerk oplossingen en creëren speelwaardige bezienswaardigheden.

Met het grote aantal jaren ervaring in het ontwikkelen van speelplekken waarover KOMPAN beschikt, hebben we een innovatieve eenheid ontwikkeld om projecten op maat over de hele wereld te kunnen realiseren- de KOMPAN Design Studio. Het is een speciale eenheid met uiterst ervaren ontwerpers, architecten en technici, sommigen met meer dan 25 jaar ervaring in de speeltoestellenbranche. De eenheid is gevestigd in Berlijn.

Ons voornaamste doel is het telkens opnieuw creëren van een unieke speelplek op maat en er daarbij voor te zorgen dat de visioenen van onze klanten tot leven komen.

1494497470_zap-1632-prio-billede.jpg

Wij maken uw visioenen waar

Bij de KOMPAN Design Studio houden we ons bezig met allerlei soorten projecten. Niets is te klein of te groot. Op basis van een innovatieve manier van denken en via het aanvechten van de status quo proberen we onze kernmissie te realiseren door de speelplek te creëren als een verbazingwekkende architectuurbeleving.

  DE_Berlin-Plane-Phoenix_2.renderingjpg.jpg 1494942511_de-berlin-2015-27196-phoenix-plane-27196-4368.jpg

Wij combineren uitsluitend die producten die u een optimale oplossing bieden en via de beste technologieën en materialen garanderen we u dat aan al uw behoeften en wensen wordt voldaan. Daarom ligt de uniciteit niet noodzakelijkerwijs in de afzonderlijke producten, maar in de juiste samenstelling van verschillende producten en materialen. En dat zorgt voor een speelvolle speelplek.

Bij het creëren van speelvolle speelplekken maken we gebruik van onze ruime kennis van kinderen en spelen. En het belangrijkste van alles: we garanderen een hoog niveau van speelwaarde. Deze kennis wordt verzameld via het KOMPAN Play Institute, dat het kenniscentrum is binnen KOMPAN.

Gedurende het hele ontwikkelingsproces garanderen wij u dat u alle benodigde steun krijgt om uw unieke project te realiseren.

  • Eerste bijeenkomst / brainstormen en uitwisselen van ideeën, eerste tekeningen worden gemaakt, projectafstemming, enz.
  • Presentatie van het unieke project en kostenramingen
  • Complete documentatie incl. veiligheid
  • Support tijdens het gehele proces
  • Voltooid project, klaar om in te spelen

De KOMPAN Design Studio werkt zowel mondiaal als lokaal en kan u ondersteunen bij al uw denkbare wensen.

Unieke ideëen vragen unieke oplossingen!

De KOMPAN Design Studio is een speciale innovatieve eenheid, die uw visioenen van speelplekken werkelijkheid maakt. Wij geloven in een andere manier van denken en via het aanvechten van de status quo proberen we onze kernmissie te realiseren door de speelplek te creëren als een verbazingwekkende architectuurbeleving.

Met KOMPAN heeft u een partner die al meer dan 45 jaar speelplekken creëert over heel de wereld, u kunt er daarom verzekerd van zijn dat wij uw taal spreken. KOMPAN is mondiaal en lokaal sterk aanwezig en wij staan klaar om u bij elke stap van het proces te ondersteunen.

brrainstorm.jpg