Media Relations

Voor meer informatie over KOMPAN Benelux: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download onze afbeeldingen

 

Gebruik gerust de volgende afbeeldingen. Klik op de afbeeldingen om grote bestandsformaten te downloaden. 

 

Media-cliffrider-1080.jpg

Een wereldprimeur op het gebied van speeltoestellen, de Cliff Rider uit 2021, met polsstokhoogspringen op een hoogte van 2,5 meter.

Media-skytwister-744.jpg

Dynamisch in verschijning en speelwaarde, de nieuwe SkyTwister is een steeds veranderende speeltoren. De staanders draaien en kronkelen hoog de lucht in, terwijl de transparante panelen van kleur veranderen in het licht.

Media-swing-744.jpg

Speeltuinen brengen mensen naar buiten én samen.

Media-train-744.jpg

Historisch treinstation van Saint-Médard-en-Jalles in Frankrijk is in 2020 nieuw leven ingeblazen door nieuwe op maat gemaakte Robinia Speelsculpuur in de vorm van een locomotief met wagons.

Media-sand-744.jpg

Deze multifunctionele zandtakel stimuleert urenlang leren over oorzaak en gevolg, waarbij het kind leert begrijpen welke actie het onderneemt en welke reactie het krijgt. Voor het kind is het natuurlijk uren speelplezier en de beloning van heel veel zand, overal!

Media-Butterfly-744.jpg

De elegant gebogen Corocord Loops Vlinder is een opvallend klimtoestel. Met zijn gedraaide klimnetten waar geen beginof einde aan te ontdekken is, nodigt de Vlinder steeds weer uit om te klimmen..

Innovative-and-architectural-play-structures-such-as-the-Giant-Dome-spark-curiosity,-action-and-at-the-end-reward,-when-children-reach-the-top---Leipzig-(DE) - small for web.jpg

Innovatief en architectonisch ontworpen speelstructuren zoals de Giant Dome nodigen uit actief en nieuwsgierig te zijn met als klapper op de vuurpijl een fantastisch uitzicht wanneer de top is bereikt - Leipzig-(DE)

New-innovative,-adjustable-and-digital-cardio-training-for-the-outdoors---Odense-(DK) - small for web.jpg

Nieuwe, innovatieve, verstelbare en digitale cardio training voor in de openbare ruimte - Odense (DK)

Owl-Playground-is-an-example-of-new-wooden-sculptures-filled-with-play-value---Central-Park,-Prague-(CZ) - small for web.jpg

De Uil speeltuin is een voorbeeld van de nieuwe, houten speelsculpturen die boordevol speelwaarde zitten - Central Park, Prague(CZ)

Playing-pirates-has-gotten-much-more-realistic-with-huge-wooden-ships-from-KOMPAN---Borgholm-(SE) - small for web.jpg

Piraatje spelen is veel realistischer met de gigantische houten schepen van  KOMPAN - Borgholm(SE)

Play-towers-are-taken-to-new-heights - small for web.jpg

KOMPAN GIANTS - Brengen speeltorens naar nieuwe hoogten

  Spreading-health-and-happiness-for-all-ages - small for web.jpg

KOMPAN STAY FIT - Brengt gezondheid en geluk voor alle leeftijden

This-9-meter-high-modern-treehouse-was-built-to-wow-and-attract-new-residents-to-a-completely-new-town-in-Australia---Aura-(AU) - small for web.jpg

Deze 9 meter hoge moderne boomhut is gebouwd om nieuwe bewoners naar een compleet nieuwe stad in Australië te trekken - Aura(AU)