Nieuw ELEMENTS™ GROW - Speel om te groeien

ELEMENTS™ GROW zit boordevol speelelementen met als voornaamste doel om het fysieke niveau van voorschoolse kinderen te verhogen en om vertrouwen te hebben in hun eigen motoriek.

De GROW-serie is de eerste speeltoestellen serie die verend spel biedt als onderdeel van een staander-platform constructie. Verende rubberen membramen in verschillende combinaties bieden verschillende plezier niveaus voor de fysieke ontwikkeling. 

Een evenwichtige mix van fysiek, cognitief en sociaal spel

De nieuwe ELEMENTS™ GROW is een universum voor 360 ͦ  spel die de ontwikkeling van vitale kindervaardigheden waarborgt. Het GROW-universum biedt ruimte om zowel rustig te spelen waarbij cognitieve, creatieve en sociale vaardigheden worden gestimuleerd, als voor fysiek en actief spel waarbij het kind meer vertrouwen krijgt in de eigen motoriek.

 

Nieuw ELEMENTS™ GROW speelfuncties

Springen, springen, springen.....

Bouncing-bridge.jpg

De nieuwe Elements Grow voegt, met zijn verende elementen, een geheel nieuwe beweging toe aan een speelstructuur. Springen is een spier- en motorieke vaardigheid die beweging stimuleert. En de kinderen zijn er dol op! Alleen of met vrienden.

Binnenin & aan de buitenkant spelen

Panels.jpg

De gebogen multi speelpanelen bieden 360 ͦ  spel. Een uniek gevoel van ruimte om even uit te rusten binnenin het speeltoestel of voor een meer uitdagende klimervaring aan de buitenkant. De gaten dienen als steunpunten en handvatten om te klimmen en als motivators voor sociaal spel rondom de panelen. 

Klimmen en glijden

 

Climb-and-glide.jpg

De nieuwe rubberen klimvariatie is een goede en plezierige manier om te klimmen. Het rubberen membraan beweegt lichtjes als de kinderen naar boven klimmen en zorgt voor een rustige prikkeling van de spieren.

3D-Klimnet

3dNet.png

Het 3D-klimnet biedt een geheel nieuwe manier van klimmen voor de jongste. In plaats van omhoog te moeten gaan, is het in dit net mogelijk om horizontaal te klimmen waardoor sociaal spel mogelijk is.

Speel om te GROEIEN in elke omgeving

Grow-two-solutions-in-center.jpg

Een kleurenthema voor elke omgeving

De nieuwe ELEMENTS™ GROW wordt geleverd in 3 uitnodigende kleurthema's met heldere en opvallende kleuren. Het sterke ontwerp geeft een nieuwe ELEMENTS™ GROW speelplek een vrolijke, warme en aantrekkelijke uitstraling die jongere kinderen aanspreekt.

U kunt voor uw speelplek kiezen uit een CLASSICBLOSSOM of NATURE kleurthema. Elk kleurthema is zorgvuldig ontworpen om de omgeving te versterken - door een natuurlijk bijdrage te leveren of door iets nieuws te brengen in de omgeving. Neem bijvoorbeeld NATURE - dit kleurenthema heeft de mogelijkheid om een omgeving te verbeteren met zijn aardse kleuren en organische vormen of om de natuur naar een stedelijke omgeving te brengen. Of kies voor BLOSSOM, het kleurthema om uw speelplek een speelse lok te geven en om warmte en geluk uit te stralen. Of ten slotte, ga voor een CLASSIC look en laat uw speelplek de omgeving versterken door herkenbaar te zijn voor de overgrote meerderheid.

Colour-theme-GROW.jpg

Growing confidence in own motor skills is vital for a child to become self-confident and be able to interact with friends and engage in play. New ELEMENTS™ GROW shapes a universe of physical and cognitive play explorations to help children grow confidence in their motor-skills.    

Jeanette Fich Jespersen

Hoofd van het KOMPAN Play Institute

Advies nodig?

Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring en zullen u gedurende het hele project ondersteunen.

1 Left section
2 Right section

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section