Spring van plezier

Niets is zo leuk als stuiteren, behalve nog meer stuiteren. De KOMPAN Jumpers passen altijd en zorgen overal voor springplezier. Plaats ze in de openbare ruimte en zie hoe er leven in de brouwerij komt of plaats ze op een schoolplein en zie hoe schoolkinderen hun overtollige energie verbranden. 

 

De KOMPAN Jumpers blazen iedere speeltuin nieuw leven in

 

Er staat altijd wel een rij voor de Jumper op een speelplaats. Behalve dat een Jumper leuk is, voegt het ook een fris, sociaal element toe die kinderen van alle leeftijden en vaardigheden aantrekt.

Ontwikkeld voor buitengebruik

Jumper-steel-box.jpg

De stalen omkasting is thermisch verzinkt om corrosie te voorkomen. De veren zijn gemaakt van roestvast staal en de bevestigingspunten aan de omkasting zijn extra versterkt.

Jumper-membrane.jpg

Het springbed is gemaakt van een EPDM rubber membraan dat ontzettend duurzaam is en de best mogelijke sprong geeft. Drainagegaten, met een diameter van 5mm, in het midden van het membraan zorgen voor een droog springbed. 

Maintenance-system-jumpers.jpg

Dankzij het intelligente onderhoudssysteem, met kleine gaatjes aan de binnenzijde van de tegels, kunt u de tegels gemakkelijk verwijderen en de jumper inspecteren.

Jumper-inclusive.jpg

De schuine zijden aan de tegels creëren een helling waardoor het toestel ook toegankelijk en bruikbaar voor rolstoelgebruikers.

Springen is een geweldige fysieke activiteit voor kinderen. De beloning die ze krijgen is ontzettend veel plezier en zorgt ervoor dat ze blijven springen, waardoor ze ook langer actief blijven.

Jeanette Fich Jespersen

KOMPAN Play Institute

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section