Nu te downloaden

Met de nieuwe AR-app ImaginIt creëer je een speeltuin of fitnesslocatie in augmented reality, waar je ook bent. 

Selecteer gewoon de toestellen die je leuk vindt, wijs naar de grond voor je en voilà, het toestel verschijnt in real time vlak naast je. 

Kies hieronder jouw app store om gratis te downloaden.

   

  Appstore_EN.png  google-play-badge.svg

Een helpende hand om jouw creativiteit aan te wakkeren

Het kan lastig zijn om te visualiseren hoe de volgende droom speel- of fitnessplek eruit zal zien. Onze nieuwe app ImaginIt helpt je om je fantasie de vrije loop te laten en te spelen met alle toestellen die je maar wilt in een augmented reality. Richt gewoon je telefoon of tablet op de locatie waar je van houdt, selecteer de toestellen die je leuk vindt en positioneer ze. Voor je het weet, verschijnt er een coole nieuwe fitnesslocatie voor je ogen.     

Het werkt overal

Of je nu binnen de app gebruikt om jouw idee te presenteren op een vergadering of buiten op de locatie die je van plan bent te gebruiken, je kunt toetellen op schaal passend bij de omgeving plaatsen. Gebruik gewoon de verhoudingsfunctie en selecteer de producten in de maat die past bij waar je bent.  

De app maakt gebruik van de camera op telefoon of tablet om te visualiseren hoe de speeltuin of fitnesslocatie er daar op dat moment uit zal zien. 

Selecteer hieronder de gewenste app store om hem nu te downloaden

   

  Appstore_EN.png  google-play-badge.svg

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.