Een leuke plek om te spelen en uit te rusten in één

Een hangmat ziet er misschien eenvoudig uit, maar hij biedt zo veel speelscenario's in één. Een rustplaats, een plaats om elkaar te ontmoeten en te socialiseren en een plaats om te slingeren en wild te spelen met vriendjes. Het is allemaal aan de kinderen en hun stemming en verbeelding. 

 

Spel voor kinderen van verschillende vaardigheden

De hangmat moedigt kinderen van alle niveaus aan om samen te spelen. Kinderen socialiseren wanneer ze elkaar in de hangmat te duwen of er samen in te liggen. Kinderen in een rolstoel kunnen dicht bij de hangmat komen en hun vriendje zachtjes laten wiegen in de hangmat.

Gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen

Roestvaststalen schommelhangers

Hammock_stainless-steel-swing-hanger.png

De schommelhanger is gemaakt van roestvast staal om corrosie te voorkomen en een hoge duurzaamheid te bieden. De staanders zijn vervaardigd uit thermisch verzinkt staal en hebben een garantie van 10 jaar. 

EcoCoreTM HDPE panelen

Hammock-eco-coreHDPE-panels.png

De panelen aan elk uiteinde van de hangmat zijn EcoCoreTM HDPE panelen en worden geleverd met een levenslange garantie.

Nylon PA connectoren & Hercules PES touw

Hammock-Nylon-PA-connectors.png

Het touw is staal versterkt en worden onderling verbonden door nylon PA connectoren die een zacht, comfortabel oppervlak bieden om op te liggen. Beide worden geleverd met 10 jaar garantie. 

Een hangmat is een prachtig speelelement. Het biedt veel sociale mogelijkheden, een plek om uit te rusten tussen het spelen door en het is uitnodigend voor kinderen van alle leeftijden en vaardigheden om mee of in te schommelen. 

Jeanette Fich Jespersen

KOMPAN Play Institute

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section