Tijd om je hartslag te verhogen!

KOMPAN introduceert een nieuwe innovatieve outdoor fitness fiets die is ontworpen om een actieve levensstijl te stimuleren voor zowel beginners als voor de meest ervaren fitness liefhebbers.

De mogelijkheid om te kunnen bewegen moet overal beschikbaar zijn, zodat mensen worden gemotiveerd om te sporten in de schaarse vrije tijd van ons inactief leven. De nieuwe KOMPAN-Bike is gemaakt voor iedere omgeving, om mensen te inspireren aan de slag te gaan en om een motiverende training te starten waarvoor mensen terug komen.

Er zijn geen excuses meer – ga aan de slag, verbrand calorieën, doe het met plezier en wordt fit.

Stationaire outdoor fiets

Fietsen is een van de meest populaire cardio oefeningen. Het is veilig, effectief en iedereen weet hoe het moet. Een training op de fiets heeft weinig impact op de gewrichten en met een stationaire fiets wordt de balans ondersteund.

De KOMPAN-Bike combineert een duurzaam ontwerp met elementen die bekend zijn van professionele indoor hometrainers. Dit maakt de fiets geschikt voor zowel de openbare ruimte als voor een speciale sport zone.

Gebruikers kunnen de zadelhoogte en weerstand aanpassen aan hun persoonlijke houding en niveau. Het is de eerste outdoor fitness fiets die het mogelijk maakt om het trainingsvermogen, ritme en de calorieën te volgen. Gebruikers kunnen hierdoor hun prestaties verbeteren en hun persoonlijke doelen bereiken.

Een outdoor cardiotraining is realiteit geworden – bent u klaar om deel te nemen?

Ontwerp mogelijkheden

BikeFrames.png

Het fiets frame is er in twee uitvoeringen

Kies een stadsfiets met een lage instap voor een comfortabele rijstijl of ga voor een sportfiets die een meer actievere houding bevordert.

PatentPendingTechnology.png

Technologie waarvoor patent is aangevraagd

Met een innovatieve Automatic-Drive functie past de fiets de weerstand op intelligente wijze aan. Dit is afhankelijk van de fietssnelheid. Eenvoudig voor beginners en moeilijk voor ervaren gebruikers.

MultiHandleBar.png

Multi handgreep

Ontworpen voor meerdere handposities. Twee bidonshouders en een telefoon- en tablethouder zijn inbegrepen. Het scherm is optioneel.

OptionalScreen.png

Optioneel scherm

7 inch LCD-kleuren touchscreen gemaakt van vandalisme-proof beschermingsglas. Het scherm geeft direct informatie over de snelheid, de afstand, het vermogen en de verbrande calorieën.

Interactieve fiets oefeningen

Motivatie is de sleutel tot succes voor het bereiken van je trainingsdoelen. Sporten moet leuk zijn en daarom draait de KOMPAN-Bike niet alleen om het trappen. Het optionele scherm geeft een nog betere ervaring doordat het gebruikers inzicht geeft in hun prestaties. Een fiets zonder scherm biedt deze optie ook.

De KOMPAN Cardio-app biedt nog meer functionaliteiten. Met de app kunnen gebruikers verbinding maken met Bluetooth, toegang krijgen tot instructieve en motiverende video’s, persoonlijke data opslaan en delen met een extern platform. Het maakt daarnaast verbinding met apps waarop gebruikers kunnen gamen en rijden op virtuele wegen terwijl ze hun prestatie vergelijken met de wereldwijde concurrentie.

Gebruikers kunnen wekelijks terugkomen voor een nieuwe interactieve beleving.

De KOMPAN Cardio app is vanaf 1 april beschikbaar in de App store en op Google Play.

Waarom cardio zo belangrijk is

Een hoger inspanningsniveau hangt samen met een beter kans op een fysiek en mentaal gezond en lang leven.

In het geval van ziekten zijn aerobic oefeningen een van de meest effectieve dingen die iemand kan doen om symptomen te verminderen. 

Aerobic oefeningen zijn uit te voeren op een tijd-efficiënte en motiverende manier. Dit is mogelijk met de KOMPAN Fitness Bike doordat het apparatuur voldoende intensiteitsopties ondersteunt. 

Op maatschappelijk niveau zijn investeringen die de fitheid van de bevolking verbeteren zeer kosteneffectief.

--> Lees voor meer informatie de volledige whitepaper van KOMPAN Fitness Institute

--> Ontvang 5 tips voor een goede cardiotraining

De fiets is intelligent, de weerstand past zich precies aan naar jouw niveau. Of je nu een beginner in slechte vorm bent of zo fit als een atleet. 

Morten Zacho

KOMPAN Fitness Institute

Gemaakt voor outdoor

De fiets is ontworpen en gemaakt om lang mee te gaan in de buitenomgeving en bestand is tegen slechte weersomstandigheden en mogelijk vandalisme. Er is gekozen voor hoogwaardige materialen, ook voor de details zoals het pedaalarmen en het stuurframe. Zo blijft de fiets mooi zelfs na intensief gebruik in openbare ruimtes.

Er zijn twee verschillende opties voor installatie mogelijk: oppervlakte montage en grondverankering, waardoor het mogelijk is om overal te installeren. Er zijn geen vereisten voor het type ondergrond en er is geen elektriciteit nodig. 

De fiets is gecertificeerd door TÜV SÜD volgens EN 16630 en voldoet aan ASTM F3101. Bovendien is de fiets gecertificeerd door UL volgens UL 1647 en CSA C22.2 nr. 68. 

Bekijk de video voor de technische details van de fiets.

Meer informatie over de fitness fiets
1 Left section
2 Right section

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section