Nieuwe Cross Trainer

 

 

Indoor cardio klassiekers voor gebruik buiten

De populaire crosstrainer, bekend van indoor fitness, is nu ook beschikbaar voor training buiten.

De Cross Trainer van KOMPAN is op ergonomisch gebied het beste dat op de markt verkrijgbaar is. Het apparaat zorgt voor een intensieve workout en beschikt over een extra intensiteitsniveau dankzij een  speciale bilspiermodus die een calorieverslindende workout mogelijk maakt waarbij billen en benen sterker worden terwijl de focus ligt op rompstabiliteit.

De KOMPAN Cross Trainer biedt een veilige workout die geen onnodige belasting oplevert voor de gewrichten.

De KOMPAN cardio-serie is ontworpen om gebruikers van alle leeftijden, alle soorten lichaamsbouw en alle fitnessniveaus een cardiovasculaire training te bieden die hun hartslag boven de benodigde 65% van hun maximale hartslag houdt. Het intelligente systeem past de workout automatisch aan het door de  gebruiker ingestelde tempo aan, zodat de gebruiker de juiste weerstand ondervindt. Klik hier om meer te leren over de achterliggende technologie of bekijk onderstaande video.

OptioneelTouchscreen

Optional-touchscreen.jpg

Duurzaam 7" LCD-kleurentouchscreen met IK8-beschermingsglas geeft direct feedback over snelheid, weerstand, tijd, verbrande calorieën enz. De weerstand wordt aangepast vanaf het scherm.

Jaren ervaring binnen handbereik

Connected-experience.jpg

Gebruikers kunnen via Bluetooth verbinding maken met de KOMPAN Cardio app en toegang krijgen tot instructie- en motivatievideo's, activiteiten opslaan en delen met externe platforms.  

 

Sprint Modus

Sprint-mode.jpg

De KOMPAN Cross Trainer voegt een extra intensiteitslaag toe aan de training met een speciale sprintmodus (glute modus) die een hoge calorietraining mogelijk maakt.  

Nieuwe Cross Trainer

Gemaakt voor buiten

Gedurende 50 jaar van het produceren van apparatuur voor in de openbare ruimte hebben we veel creatieve manieren ontdekt waarop onze apparatuur werd gebruikt. Daarom zorgen we ervoor dat we de meest duurzame beschikbare materialen gebruiken en testen. Bekijk de video om een deel van onze test bij te wonen.  

Het frame van de crosstrainer is vervaardigd uit thermisch verzinkt koolstofstaal met poedercoating waardoor het uiterst duurzaam is en ideaal voor gebruik in de open lucht. 

Het touchscreen is gemaakt van IK8-beschermingsglas, hetzelfde glas dat wordt gebruikt voor de bescherming van schermen op geldautomaten. 

De afdekkap van de weerstandsunit is gemaakt van de sterkste materialen op de markt - Lexan Copolymer, waardoor het zeer goed bestand is tegen zowel vandalisme als slijtage. De handgrepen zijn behandeld met een toplaag van polyurea die een hoge oppervlaktesterkte en een goede grip geeft.

 

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.