Nieuw: natuurlijke draaitoestellen

Drie van de favoriete spinners van kinderen komen nu in een door de natuur geïnspireerde stijl 

Elke speeltuin heeft een geweldig dynamisch speeltoestel nodig om de kinderen te laten draaien, draaien en draaien tot het punt van totale duizeligheid en geweldig plezier! 

Met de toevoeging van drie nieuwe dynamics in het natuurlijk spelen portfolio, kunnen ook groene speeltuinen nu het legendarische draaiplezier voor kinderen van alle leeftijden en vaardigheden bieden. De drie verschillende toestellen zorgen voor uiteenlopende speelmogelijkheden. Ze hebben echter allemaal het unieke vermogen om kinderen plezier te laten maken op een manier die de individuele leeftijd en de bereidheid van het kind om uitgedaagd te worden volgt.  

De grote gekantelde Supernova ring biedt een unieke draaibeweging waarbij kinderen kunnen liggen, zitten of staan. De kleinste kinderen kunnen hem zittend gebruiken terwijl hun ouders hen een draai geven. Oudere kinderen vinden het vooral spannend en uitdagend om er op te staan en trucjes te doen. De Spinner Bowl is een veilige en zekere plek om in te nestelen en te draaien tot uiterste duizeligheid. De Tipi Carrousel verwelkomt kinderen van alle leeftijden en vaardigheden. De uniek ontworpen beugel kan zowel dienen als ondersteuning als een element dat het plezier vergroot.

New-natural-looking-spinners-section-1_1.jpg

Natuurliefhebber

New-natural-looking-spinners-horisontal-2.jpg

De warme natuurlijke uitstraling zorgt ervoor dat de nieuwe, natuurgetrouwe draaiteostellen perfect passen bij natuurspeeltuinen en groene locaties, waardoor een hele nieuwe bewegingssensatie wordt toegevoegd aan de groene speeltuin.

Eenvoudig ontwerp - verregaand plezier

New-natural-looking-spinners-horisontal-4.jpg

De Spinner Bowl roept vrolijke reacties op wanneer de kinderen steeds weer ronddraaien. Door de gekantelde kom kunnen kinderen de draaisnelheid met hun eigen lichaamsbewegingen aanpassen. 

Draaiplezier voor iedereen

New-natural-looking-spinners-horisontal-5.jpg

Om echt fijn te kunnen spelen, moet het kriebels in de maag opleveren. En draaien is een van de bewegingen die dat kunnen doen. De Tipi Carrousel en Spinner Bowl zijn ontworpen om alle kinderen te verwelkomen en bieden extra ondersteuning indien het kind dit nodig heeft.

Nieuw onderzoek toont aan dat niet alleen het lichaam en het evenwichtsgevoel van kinderen baat hebben bij het draaien. Een goed evenwichtsgevoel heeft een positief effect op hun leervaardigheden: een goed evenwichtsgevoel is nauw verbonden met rekenvaardigheden.

Jeanette Fich Jespersen, Hoofd van het KOMPAN Play Institute

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section