Nieuw Elements™ - Boordevol met spel

De nieuwe ELEMENTS™ is ontworpen om kinderen te stimuleren actief te zijn en de vitale vaardigheden te ontwikkelen door fysiek te spelen. Sociaal spel en elkaar kietelen zijn de grootste motivatoren voor fysiek spel. De nieuwe ELEMENTS™ zit boordevol speelactiviteiten die kinderen precies dat geven! 

De nieuwe ELEMENTS™ serie is onderverdeeld in 3 leeftijdsgroepen - elke vormt een speeluniversum vol met speelactiviteiten geschikt voor de leeftijd TOTS (1-4), GROW (2-6) en GO (6-12).

De nieuwe ELEMENTS™ TOTS & GROW bevatten sociale, behendige en verkennende speloplossingen die een veilig, actief en beschermend universum vormen. De verschillende speelwaarde stimuleren kinderen om rustig de horizon te verbreden, actief te zijn en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze spelen. 

Naast dat kinderen meer bewegen, is ELEMENTS™ GO ontworpen om de creativiteit en innovatieve denkvaardigheden van kinderen de vrije loop te laten door wat wij noemen Play360. Door de gebogen panelen kan er aan de buitenkant van de structuur worden geklommen en is er ruimte om rustig te spelen aan de binnenkant.

INCLUSIEF SPELEN

De nieuwe ELEMENTS™ biedt spelen voor alle niveaus. Dankzij de vele activiteiten op grondniveau hebben alle gebruikers toegang tot de speelstructuur en kunnen ze spelen met een grote variatie aan speelactiviteiten. Hellingen zorgen ervoor dat kinderen in een rolstoel toegang hebben tot de speelstructuur en met vrienden kunnen spelen. Door de extra ruimte kan de verzorger het kind begeleiden. 

WOW-factor

ELEMENTS™ is een eyecatcher in de omgeving. De organische vormen, felle kleuren en het open ontwerp zijn een warme uitnodiging om te spelen en trekt al vanaf kilometers afstand de aandacht van kinderen.

Klik om de leeftijdsgroep te kiezen

1-4.png

Nieuwe ELEMENTS™ TOTS stimuleert fysiek spel bij de jongste kinderen. De oorzaak-gevolg spelelementen laten peuters de wereld om zich heen verkennen, in beweging zijn en nieuwe levensvaardigheden ontwikkelen. Het is avontuurlijk en zorgt voor kriebels in de buik.

Meer informatie

2-6.png

Nieuwe ELEMENTS™ GROW is behendig, reactief en bewegend. De GROW-serie is de eerste die geweldige variaties biedt in stuiterende en plezierige speelwaarden.

Meer informatie

6-12.png

Nieuw ELEMENTS™ GO is de ultieme spelactivator voor kinderen in de schoolleeftijd. Veilige en uitdagende speelwaarden zorgen ervoor dat kinderen uren spelen, fysiek actief zijn en graag terugkomen.

Meer informatie

Spelen op jouw manier

De nieuwe ELEMENTS™ is ontworpen op een flexibel systeem die een grote maten van maatwerk en flexibiliteit mogelijk maakt.

Met het intelligente ELEMENTS™ speelsyteem kunt u speelwaarden, materialen, constructieopties en kleurthema's toevoegen, verwijderen en wijzigen om het passend te maken voor uw omgeving en wensen. 

Bekijk de vieo voor meer informatie.

 

Getest en goedgekeurd

De echte experts op het gebied van spelen zijn de kinderen. Zoals we altijd doen, heeft KOMPAN Play Institute de nieuwe ELEMENTS™ speelfuncties getest met kinderen. 

Bekijk de video en leer meer over onze producttesten door kinderen.

 

"Thrill and "tickling-in-the-stomach" are the greatest motivators of physical play. New ELEMENTS™ is designed to give children just that and get them active through thrilling responsive play events – from the youngest to the oldest."

Jeanette Fich Jespersen

Hoofd van het KOMPAN Play Institute

Gemaakt voor langdurig gebruik

De nieuwe ELEMENTS™ serie is ontworpen met behulp van zeer vandalismebestendige en duurzame materialen die uw speelplaats compleet maken en er een leven lang goed uitzien. 

Alle staanders zijn gegalvaniseerd en gepoedercoat waardoor ze zeer goed bestand zijn tegen corrosie.

De panelen en daken hebben een maximum aan UV-stabilisatie waardoor ze bestand zijn tegen vervaging van de zon.

De platformvloeren zijn gemaakt van 18mm dik HPL en worden ondersteund door een aluminium frame waardoor ze zeer slijtvast zijn.

De touwen zijn met staal versterkt, zeer vandalismebestendig en kunnen niet doorgeslepen worden.

De serie biedt daarnaast 10 jaar garantie op reserve onderdelen.

 

 

ADVIES NODIG?

We hebben meer dan 45 jaar ervaring en zullen u gedurende het hele project ondersteunen.

Aanvullende opmerkingen
1 Left section
2 Right section