Nieuwe Piraten & Kastelen structuren

PIRATEN EN ZEEROVERS LET OP!

Als jullie speeltuin toe is aan verandering en er zeepokken op de veerwippen zitten kijk dan niet verder! Onze geweldige nieuwe schepen vanKOMPAN zijn gearriveerd. Gebouwd op een rotsvaste structuur en uitgerust met een groot aantal avontuurlijke activiteiten. Bovendeks en benedendeks vindt je alles wat nodig is voor je eigen avonturen op volle zee. Benedendeks is geheel toegankelijk voor het jongere publiek, hier vind je talrijke activiteiten gebouwd rond de blijf en ontwikkel factoren die het waar kinderen spelend hun tijd doorbrengen in de slaapvertrekken of juist op zoek gaan naar schatten onder water of in het ruim. Bovendeks kunnen de kleine zeerovers, door onze Trackride, slingeren vanaf het dek met veel plezier en opwinding of laat ze de touwen in k immen om te glijden van onze opwindende stalen glijbaan van meer dan 6 meter!

Met al deze mogelijkheden om te verkennen en uit te proberen kan de piraat op avontuur op de zeven zeeën! De kleine piraat zal al zijn vaardigheden aanspreken om met de ouders te onderhandelen of ze nog een paar minuten langer kunnen blijven. Wie weet zijn zelfs de volwassen landrotten uiteindelijk opgegaan in het avontuur en plezier van de zeevaart. Gemaakt van gerecycled én recyclebare materialen die duurzaam en onderhoudsvrij zijn verwacht je al zeevarend veilige en betrouwbare avonturen - en schepen die er geweldig uit blijven zien de komende jaren.

 

HAAL DE OPHAALBRUPG OP! BEMAN HET FORT!

Een KOMPAN-kasteel is geen reden tot ongerustheid als je je mannetje staat, maar anders....! Maak je klaar voor actie en avontuur voor Koningin en Koning! Voorzien van plezier op alle niveaus en verhalen in ieder hoekje en gaatje! Verken de kerkers, de gevangenis, cellen en grotten of slinger van de wal om je kasteel tegen de draak te verdedigen. Beklim het gigantische spinnenweb in de grot onder het enorme huis of neem de wachtdienst terwijl je op de wallen patrouilleert en uitkijkt naar Robin Hood en zijn groepje schurken. In de kelders vind je tal van activiteiten rond ons “Blijf en Ontwikkel”-concept - opnieuw ontworpen en geconfigureerd om allerlei rollenspellen en plezier te ondersteunen. 

Vanaf de wallen kun je over de gracht vliegen door het gebruik van alles wat aanwezig is zoals de glijbaan of superleuke Track-ride. En net zo belangrijk is dat we een hele reeks netten en klimactiviteiten voor je klaar hebben om de kasteelmuren te beklimmen terwijl je het kasteel binnensluipt om de tovenaar te ontmoeten en zijn formule voor goud te stelen! Het kleinste wachtershuisje tot het grootste KOMPAN-kasteel is geschikt voor iedere locatie, elke leeftijdscategorie en zij bieden talloze speeluren aan sprookjes en avontuur. U kunt er zeker van zijn dat deze onderhoudsvrije producten gemaakt zijn van veilige EN recyclebare materialen die uw KOMPAN-kasteel jarenlang veilig, betrouwbaar en zo goed als nieuw houden.

Related News