Ouders activeren in een sociaal uitdagende wijk met cultureel een grote diversiteit.

Ouders activeren in een sociaal uitdagende wijk met cultureel een grote diversiteit. Het lukte door KOMPAN Fitness toestellen te plaatsen nabij een gerenoveerde speeltuin!

In het Pagepark aan de Pachtersdreef stond voorheen slechts een speeltuin voor kinderen van 0-6 jaar. Op verzoek van de omwonenden van de Pachtersdreef staat hier nu ook een fitnessplaats in de buitenruimte, vlak bij het gras dat naar het water loopt. De plaatsing van deze fitnesstoestellen werd ongeveer tegelijk ingepland voor de vervanging van de kinderspeeltuin. Ook voor stadsdeel Escamp is fitnessen in de buitenruimte nu bereikbaar!

Als neven functie heeft deze gecombineerde locatie het verbinden van de vele verschillende omwonenden. Het betrof een sociaal uitdagende wijk met cultureel een grote diversiteit. Hiernaast lagen er de ambities om zowel ouders tijdens speelmomenten van de kinderen stimuleren te bewegen. Hiernaast begeleiding creëren voor (met name) vrouwen die weinig bewegen en zo hen met de juiste programmering te activeren.

pachtersdreef mei 2019 bloesem moments en fitness 8

pachtersdreef mei 2019 bloesem moments en fitness 7

pachtersdreef mei 2019 bloesem moments en fitness 10

Pachtersdreef

Zuid-Holland, Den Haag , Nederland

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.