VEILIGE ONDERGRONDEN

Veilige ondergronden zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. 

Afhankelijk van de gewenste uitstraling van de speelplek, de huidige situatie en uw budget kiest u de ondergrond die het best past bij de speelplek.

Toestellen met een valhoogte tot 60cm én die geen gedwonden beweging hebben, denk aan draaien, glijden etc, mogen op iedere ondergrond geplaatst worden. Er is geen speciale valondergrond nodig.

Gras kan, wanneer het op een zachte ondergrond ligt, worden gebruikt als veilige ondergrond voor een valhoogte tot 1,5 meter. Bij hogere valhoogtes of bij een harde ondergrond moet een andere valondergrond geplaatst worden.Losse vulling in de vorm van zand of gemanipuleerde houtvezels zijn geweldige materialen om hiervoor te gebruiken. Ze moeten wel regelmatig worden onderhouden, denk aan reiniging en bijvullen.

FLEXOTOP™ ECO-oppervlaktes zijn onderhoudsarm en bieden veel mogelijkheden om de speelervaring flink uit te breiden. Door middel van kleur en artistieke vormgeving geeft het een extra dimensie aan de speeltuin, waardoor de speelbeleving van het kind compleet wordt. Schoon, duurzaam en comfortabel vergevingsgezind, het is toegankelijk voor iedereen. 

FLEXOTOP™ ECO is een hoogwaardige veiliheidsondergrond van KOMPAN en biedt door het tweelaagse ontwerp een briljante schokabsorptie. Functionaliteit en kwaliteit worden gewaarborgd door de TÜV-certificering volgens EN1177 en BS 7188. 

Onze ondergrondencatalogus geeft u via sfeerbeelden een impressie van de diverse mogelijkheden.

KOMPAN Ondergronden 2021.pdf

Indicatieprijzen verschillende ondergronden

 

Over FLEXOTOP™ ECO