Over KOMPAN

We zijn hier om te co-creëren en om gelukkigere en gezondere gemeenschappen te vormen door het aanbieden van spel-, sport- en fitness oplossingen voor mensen van alle leeftijden en vaardigheden. Als we actiever leven, worden we gelukkiger en gezonder en presteren we beter. Door middel van spel en lichaamsbeweging, hebben we plezier, leren we en ontwikkelen we als individu en als groep. Dit is de hoeksteen van gelukkigere en gezondere gemeenschappen over de hele wereld.

Wij vormen partnerschappen om een actieve levensstijl mogelijk te maken

Naarmate meer mensen in steden gaan wonen met beperkte ruimte en weinig tijd voor lichamelijke activiteit, hebben deze steden een steeds grotere uitdaging. Om mensen van alle leeftijden te motiveren actief te zijn, plezier te hebben, te spelen en te leren werken we samen met ontwerpers en de stadsontwikkelaars om leuke en intelligente oplossingen te leveren.

We zijn een partnership aangegaan met Gehl Institute en architecten om het concept van de “Active Cities” te ontplooien. Gehl Institute heeft grote steden over de hele wereld ondersteund in het ontwerpen met “bewoners komen op de eerste plek in de stad”. Samen met Gehl zullen we het concept van Active Cities ontvouwen met een aantrekkelijke sociale infrastructuur voor politici, klanten en fondsenwervers. Zij beschikken over de middelen en connecties om veranderingen voor bewoners te initiëren.

 

Impact dat er toe doet

Elk jaar spelen en trainen 150 miljoen mensen op KOMPAN speel- of sportoplossingen. Peuters, schoolkinderen, adolescenten en volwassenen. Ze spelen, ze voelen, ze verkennen, ze zijn fysiek actief samen. Ze hebben plezier, dat is de belangrijkste driver voor fysiek actief. Terwijl ze plezier hebben leren en ontwikkelen ze.

We weten wat mensen motiveert en hoe zij zich ontwikkelen van kind naar volwassene binnen de verschillende stadia van fysieke en cognitieve ontwikkeling. We geloven dat we het inzicht en het vermogen hebben om deze ideeën om te zetten in leuke en intelligente oplossingen.