Wat kun je verwachten van KOMPAN

Het doel van KOMPAN is om onze klanten te helpen om gezondere en gelukkiger gemeenschappen te creëren. Daarom streven we er voortdurend naar om de beste speel- en fitnessoplossingen te leveren met uitstekende prestaties op alle parameters..

DE MOOISTE SPEEL- EN FITNESSDESIGNS MET EEN TIJDLOOS DESIGN

KOMPAN is geboren vanuit kunst. Een halve eeuw geleden zag beeldhouwer Tom Lindhardt kinderen spelen op zijn artistieke creaties.

Tom maakte de cirkel rond om speeltuinen mooi en tijdloos te laten worden, als kunstobjecten.

In de daaropvolgende jaren is de kleine Homo Ludens figuur, het KOMPAN-symbool, het iconische teken van inventieve kwaliteit geworden, het logo dat zegt: 'Dit is de kunst van het spelen'.

-> Learn more about our history
DE MOOISTE  SPEEL- EN FITNESSDESIGNS MET EEN TIJDLOOS DESIGN

DE MEEST SPEELSE EN ONTWIKKELENDE SPEELONTWERPEN

Kinderen zijn als sneeuwvlokken, van buiten vergelijkbaar en toch anders. Met het KOMPAN  design zijn de verschillende elementen die kinderen eisen, de spanning van snelheid, hoogte, de ruimte, het belang van rollenspel en kameraadschap, ingebouwd in elke module.

De speeltuinen zelf zijn als sneeuwvlokken, duidelijk herkenbaar, maar altijd anders.

Ons doel is drieledig: het creëren van een WOW-reactie die het verlangen om te blijven stimuleert en, door spelenderwijs fysiek en mentaal kinderen te laten ONTWIKKELEN.

-> See whitepapers from KOMPAN Play Institute

OUTDOOR FITNESS WAT ECHT EEN VERSCHIL MAAKT

Beweging en frisse lucht, natuurlijke partners en de universele formule voor een goed gevoel. Tegenwoordig zijn we ons bewust van de positieve resultaten van lichamelijke inspanning. Onze 21e eeuwse levensstijl vereist dat, maar om het goed te doen, is een wetenschappelijke benadering nodig van wat te doen, hoe het te doen en waar het op te doen. Dit is waar design en realiteit elkaar ontmoeten.

We werken samen met sportfysiologen en fysiotherapeuten, maar ook met universiteiten en sportonderzoekers om ervoor te zorgen dat we perfecte en impactvolle outdoorapparatuur leveren.

-> See whitepapers from KOMPAN Fitness Institute

MAATWERK OPLOSSINGEN

Wij weten dat onze klanten anders zijn en iets anders willen van hun speeltuin of fitnessruimte: esthetiek, thematisering, leeftijdsgroepen, aantal kinderen om tegelijkertijd te kunnen spelen, enz. Een pretpark wil misschien een WOW-speeltuin maken om kinderen aan te trekken. Een school kan een zeer fysieke speelplaats wensen waar de kinderen energie verbranden om zich tijdens de lessen te kunnen concentreren. Onze architecten, landschapsarchitecten en ontwerpers maken oplossingen op maat voor u, uw gebruikers, uw omgeving en uw wensen.

UNIEKE LANDMARKS DOOR HET KOMPAN DESIGN STUDIO

Wanneer is een speeltuin niet zomaar een speeltuin? Als het een unieke speeltuin is.

KOMPAN's Design Studio in Berlijn maakt vanaf de schets speeltuinen en fitnesszones die op maat gemaakt zijn om iets te zeggen over de gemeenschap waar ze gerealiseerd worden. Het zijn oriëntatiepunten, net zo kenmerkend als een geschenk van de natuur of een architectonisch juweeltje. Van Australië tot Frankrijk, van Duitsland tot Singapore, dit zijn unieke statements van gemeenschappen die zich willen onderscheiden, klaar om hun stempel te drukken.

-> Learn more about KOMPAN Design Studio

UNIVERSE ONTWERPEN WAARBIJ IEDEREEN MEETELT

Spelen is het meest magische in het leven van een kind, van alle kinderen. Ongeacht de fysieke of mentale mogelijkheden, spelen is voor iedereen. Er mogen geen afgezette beschermingszones zijn. Inclusief spel is de kern van alles waar we naar streven. Speel zonder grenzen waar kinderen zo betrokken zijn dat ze zich niet bewust zijn van elkaars persoonlijke situatie. Universeel design betekent een stempelloze speelplaats voor iedereen.

-> Learn more about KOMPAN inclusive play

UW VOORKEURSPARTNER VAN HET IDEE TOT HET SPELEN

Het bouwen van een speeltuin klinkt misschien even gemakkelijk als spelen, maar is soms erg ingewikkeld. Wij staan klaar om de last van uw schouder te nemen en uw partner te zijn in het proces.

Wij helpen u bij het vinden van de beste producten en de beste lay-out voor u, uw gebruikers en uw locatie. Wij zorgen ervoor dat de nieuwe locatie een veilige en mooie plek is om uren en uren door te brengen.

Wij zorgen ervoor dat alles op de juiste tijd ter plaatse komt, de plek wordt vrijgemaakt, de funderingen worden uitgegraven, producten worden geïnstalleerd, veilige verhardingen worden aangebracht en paden, hekken, banken, etc. worden geplaatst

DE BESTE KWALITEIT MATERIALEN

Speeltuinen moeten bestand zijn tegen weersinvloeden en zwaar gebruik. Een KOMPAN-locatie ziet er geweldig uit voor de komende decennia en vereist weinig om voor te zorgen. Want alleen op die manier krijgt de gebruiker zoveel mogelijk uren plezier. Daarom gebruiken we materialen van de hoogste kwaliteit die er uitnodigend uitzien voor de komende decennia en het minste onderhoud vergen.

Daarom zijn onze garanties ook de beste in onze branche. Na verloop van tijd is dat de beste en meest economische garantie voor iedereen.

-> Learn more about our warranties

GROEN EN VEILIG

Milieu en veiligheid gaan hand in hand bij iedere KOMPAN installatie. Ze zijn complementair aan elkaar.

Van de ruwe grondstof tot het definitieve product is primair het doel deze te maken van gerecyclede grondstoffen met een zo klein mogelijke voetafdruk.

Zoals het zo uitdagend mogelijk maken van een speelplek stimuleren wij de ontwikkeling hiervan zonder kinderen bloot te stellen aan enig risico.

-> Learn more about sustainability in KOMPAN