Parc Monceau

In het midden van Parijs is het park een plek om te ontspannen en plezier te maken.

In het midden van Parijs is het park een plek om te ontspannen en plezier te maken.

De KOMPAN speeltuin is helemaal geschikt voor Parc Monceau. Als de architect Louis Carmontelle, die verantwoordelijk was voor het 18de  -eeuwse park nog leefde had hij de speeltuin fantastisch gevonden. Zijn opvattingen over recreatieruimte en hoe er het meeste uit gehaald kan worden waren vernieuwend voor die tijd en weerspiegelen die van de ontwerpers van vandaag. De kinderen uit de buurt zijn het hiermee eens: de speeltuin is een waardevolle toevoeging voor het park.

Bekijk het in de onderstaande video.

Spelen met veel plezier in een Parijs park!

Spelen met veel plezier in een Parijs park!

De speeltuin van Parc Monceau heeft opzettelijk een hoge vernieuwende waarde voor kinderen die al gewend zijn aan het traplopen in hun nabijgelegen appartementen. De draaitoestellen, veerelementen en schommels introduceren een nieuwe manier van bewegen. De vrijheid die kinderen ervaren op het Dome klimnet zorgt ervoor dat ze zichzelf ontwikkelen op een ander niveau. De speeltuin is ontworpen met meerdere zones die elk focussen op een bepaalde speelwaarde. Er is een plek voor peuters om te ontspannen en er is een plek voor de oudere kinderen om actief te spelen. In Parc Monceau heeft het hele gezin plezier!                   

Fysiek

Emotioneel

Cognitief

Creatief

Social play in Parc Monceau

Imaginary play in Parc Monceau

It's necessary … to preserve the charm that one encounters …and to renew it with each step, so that the visitor in his soul will have the desire to revisit the garden every day and to possess it for himself. The true art is to know how to keep the visitors there, through a variety of objects.

Louis Carmontelle

Kunstenaar, schrijver en architect over het parkontwerp in 1773.

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.